IRJATOK! Mit gondoltok az örökbefogadott gyerekekröl? Akit örökbefogadtak annak voltak ebböl problémái?
Lelkileg kell megemészteni az örökbefogadás tényét, bár ennek a súlya attól függ, mióta van tisztában a gyerek azzal, hogy örökbefogadott. Nem egyszerű ezzel kiállni a világ elé az tény. Valóban fontos a genetika, hogy mit hozol magaddal, de nagyon sokat formál (a legtöbbet szerinem) az örökbefogadó család a gyereken.
Az örökbefogadások nagy részének az az oka, hogy két ember, akik szeretik egymást szeretnének gyereket, de sajnos nem lehet nekik. A boldogságukat keresik egy teljes családban, ezért alapvetően nagyon sok örökbefogadott szerető helyre megy. Persze van ellenpélda is - nem a hivatásos nevelőszülőkre gondolok, az teljesen más -, de az sokkal kevesebb.
Én nem ismerek örökbefogadott embereket, de az vagyok. Nekem sokkal jobb így, megtaláltam a valódi családom, így teljesen biztos vagyok benne, hogy velem hatalmas jót tettek.
Így legalább tudom, hogy miért különbözünk annyira gondolkodásmódban minden igyekezetünk ellenére a szüleimmel, de tudom, hogy az övék a jó gondolkodás és örülök neki, hogy Ők a szüleim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!