Naruto shippuuden rajongók?
Sziasztok! Pár kérdésem lenne, aki tudja légyszi válaszoljon, nem érdekel, ha előre megmondják a dolgokat, előbb-utóbb úgy is meg fogom nézni és/vagy elolvasom, majd a mangát, csak ugye most időhiány miatt nem jut ilyenekre időm... Szóval a kérdéseim az lennének, hogy:
- a manga és az anime között kb. mennyi rész eltérés van?mennyivel jár előrébb a manga?
- Tobi/Obito/Uchiha Madara most 3 külön személy?
- a mangában hol található az amikor újraélesztik Itachiékat?
- amikor Itachi Kabuto ellen harcol, melyik kerül ki győztesen? illetve Itachi és Sasuke szerintetek fok találkozni?
- Sasuke meg fog változni, vagy marad gonosz és meg fogják ölni?
Előre is köszi a válaszokat!(tudom, hogy van, amire még nincs válasz, de a véleményeteket leírhatjátok)
1:kb 80 manga fejezettel
2: Nemtudni , tobi aztmondta hogy ö madara de madarát felkeltették az ado tenseivel ,
3: 500körül
4:itachi , nemharcol kabutoval , mivel kabuto keltette fel engedelmeskedni kell neki
5: Remélem marad, gonosz sasuke menö kari lett.
1. ha tippelnem kéne akkor kb.100 rész
2.hát nagyon úgy néz ki...tobi azt állította h ő madara de mégse lehet mert az már rég halott.
obito is halott
szóval nem tudom ,de tobinak tuti sőt biztos h van vmi köze az igazi madarához...
3.500. rész körül
4.nem tudom...a múlt héten találkozott kabutoval itachi elötte meg sasukeval...
5.ki tudja...remélem előtte naruto jól szétveri a beképzelt fejét XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!