Horror-rajongók! Melyik filmmel kezdtétek?
Hát ezek annyira nem horrorok... vagyis, olyan 4-5évesen a Szörnyecskék ----> asszem' ezzel kezdődött. '80-as évekbeli horror-vígjáték. A kis Gizmóba úgy bele is szerettem, hogy egyből vetettem faterral egyet :D Ajánlom most is, ha nem láttad ;)
Aztán Támadók a Marsról. Mai szemmel már inkább megmosolyogtató, de gyerekként féltem tőle. Bár ez inkább sci-fi kategória.
Aztán 1éjjel felébredtem, a tv-ben a Nyolcadik utas: A Halál ment. Szerintem az Alien-t senkinek nem kell bemutatni, azt hiszem jobban akkor kaptam rá. 12-13évesen kezdtem aztán a videótékákból kihozni az összes horrort. Igaz leginkább ilyen tinihorrorokkal kezdtem, mint a Sikoly vagy a Tudom, mit tettél tavaly nyáron.
Azóta folyamatosan falom a horrorfilmeket, jöhetnek a paráztatós vagy akár a förmedvényes, belezős, gore-ok is :)
24/L
mikor én 8-9 éves voltam akkor adták a péntek13mat a tv-ben
a régebbieket én azzal kezdtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!