Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Horror-rajongók! Melyik...

Horror-rajongók! Melyik filmmel kezdtétek?

Figyelt kérdés
és hány évesen és miért?és hogy tetszett?
2012. márc. 2. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Kockásfülü nyúl 4 évesen mert az volt az esti mese és azóta is kísért.
2012. márc. 2. 23:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezek annyira nem horrorok... vagyis, olyan 4-5évesen a Szörnyecskék ----> asszem' ezzel kezdődött. '80-as évekbeli horror-vígjáték. A kis Gizmóba úgy bele is szerettem, hogy egyből vetettem faterral egyet :D Ajánlom most is, ha nem láttad ;)

Aztán Támadók a Marsról. Mai szemmel már inkább megmosolyogtató, de gyerekként féltem tőle. Bár ez inkább sci-fi kategória.

Aztán 1éjjel felébredtem, a tv-ben a Nyolcadik utas: A Halál ment. Szerintem az Alien-t senkinek nem kell bemutatni, azt hiszem jobban akkor kaptam rá. 12-13évesen kezdtem aztán a videótékákból kihozni az összes horrort. Igaz leginkább ilyen tinihorrorokkal kezdtem, mint a Sikoly vagy a Tudom, mit tettél tavaly nyáron.

Azóta folyamatosan falom a horrorfilmeket, jöhetnek a paráztatós vagy akár a förmedvényes, belezős, gore-ok is :)

24/L

2012. márc. 2. 23:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
jaj a szörnyecskék az egy tök jó film volt:3 nagyon rég láttam. egyébként én a gyerekjáték első két részét láttam legelőször ami horror volt.
2012. márc. 3. 01:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

mikor én 8-9 éves voltam akkor adták a péntek13mat a tv-ben

a régebbieket én azzal kezdtem

2012. márc. 3. 15:37
 5/9 A kérdező kommentje:
utolsó-furcsa,azt én pont pár napja néztem meg,az eredetit.sajnos elég nagyot csalódtam...
2012. márc. 3. 17:26
 6/9 xCitroMx ***** válasza:
100%
én a 8. utas: a halállal kezdtem másra sajnos nem emlékszem :)
2012. márc. 14. 20:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
most már nekem sem tűnik olyan durvának de 9 évesen még jó volt minden részét meg néztem akkoriban
2012. márc. 15. 07:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
7 évesen a Démonok című ősrégi horror filmmel. De a legjobb a Hullajó volt.
2012. márc. 16. 12:40
 9/9 A kérdező kommentje:
mindkettő remek film.bár a Hullajó nem túl félelmetes :)
2012. márc. 16. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!