Vámpírnapló rajongók! Ti értitek?
Figyelt kérdés
Én nem értem, hogy egyes oldalakon és videókon ki ez a Tatia Petrova, meg Charlotte Petrova, vagy ki. Ez most hogy van? Kérlek segítsetek, nagyon nem értem!
Előre is köszönöm!
2012. febr. 19. 10:06
1/6 anonim válasza:
Tatia Petrova,Charlott Petrova,Katerina Petrova, Elena Gilbert ok 4 a Petrova hasonmasok mert Tatia verevel kotottek meg Klaus atkat
3/6 anonim válasza:
Szerintem ez a Charlotte , csak valamelyik rajongó agyszüleménye.
4/6 anonim válasza:
Charlotte és Tatia egy és ugyanaz. Még mikor a készítők kitalálták ez a Petrovás vérvonal dolgot, akkor Charlotte-nak nevezték el az "első" Petrova lányt, de időközben Tatia-ra módosították. Ő volt az "eredeti" Petrova, akinek a vérével kötötték az átkot. Neki a hasonmása Katerina/Katherine és Elena.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Amúgy utolsó, te honnan tudsz ilyeneket? :$
2012. márc. 7. 21:00
6/6 anonim válasza:
Hát innen is, onnan is. Sok Vámpírnaplós honlapot nézegetek, fórumokat olvasgatok. Szedegetem össze a morzsákat. :D Ezt is valami fórumon olvastam pár hete, de sajnos már nem tudom hol. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!