A Naruto rajongók nagy része miért utálja a Dragon Ball-t?
Lehet attól függ melyikkel kezdted. Ha a Dragonball volt az első akkor megszoktad és be is jött esetleg. Ha a Narutoval kezded, akkor így ránézésre a karakterek, harcok és képességek bemutatása a Dragonballban egyszerű és fapadosnak tűnik. Nauroto se feltétlen egy műremek, de a csihi puhi, meg robbanások legalább pofásabbak. Vagy nem? Simán mesélhetnék a Dragonball történetet Sebaj Tóbiás, vagy Menő Manó grafikai szinten/megoldásokkal/technikával :D
Na jó. Én nem utálom a Dragonballt csak közömbös inkább és nincs benne annyi hogy érezzem a késztetést hogy belekezdjek a megnézésébe...
Én személy szerint szeretném a Narutót de van pár problémám vele amiért én inkább undorodok tőle azon kívül hogy a naruto pártik nagy része utálja a Dragonball pedig lényegében több elemét abból emelte át a szerző!
1. Nagyon sok önsajnáltatás van benne ami elégé lehúzza az embert! Szerintem e-miat nevezik emos animenek.
2.Homoszexuális megnyilvánulások is vannak benne amit az én gyomrom egyáltalán nem vesz be!
3.Nem tudom hogy a szereplőknek miért adtak nindzsa titulust amikor semmi közük hozzá maximum a fegyvereik olyanok mint a nindzsáknak. Akkor inkább egy másik titulus nevet kaphattak volna!
Ezért a Dragonball szerintem sokkal jobban nézhető attól függetlenül hogy pár idióta annyit fog fel belőle hogy menyire erőszakos.Akik Dragonballon nőttek fel nem lettek idegbeteg bunyós állatok.Sajnos a Naruto rajongók elégé aberráltak és miattuk nem is járok anime rendezvényekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!