Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Naruto rajongók nagy része...

A Naruto rajongók nagy része miért utálja a Dragon Ball-t?

Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 18:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség. Én szeretem mind a 2-őt. De amúgy nekem a Dragon Ball jobban tetszik. Lehet azért mert a Dragon Ball vetélkedik a Narutoval ahhoz képest milyen régi? A Dragon Ball a legnagyonn anime klasszikus.
2012. febr. 17. 18:06
 2/23 anonim ***** válasza:
55%
ezen még soha nem gondolkoztam ... én naruto-fan vagyok, nagyon szeretem, de viszont utálom a dragon ball-t ... de fogalmam sincs miért xP
2012. febr. 17. 18:11
 3/23 anonim ***** válasza:
46%
Én is szeretem a Narutot, Dragon ball-t meg utálom
2012. febr. 17. 18:17
 4/23 anonim ***** válasza:
43%
Én nem szeretem a db-t , minden más animét szeretek egyébként , a db & az inuyasha az a 2 amit nem szeretek . nemtomért :D nemjönbe :D
2012. febr. 17. 18:44
 5/23 anonim ***** válasza:
38%

Lehet attól függ melyikkel kezdted. Ha a Dragonball volt az első akkor megszoktad és be is jött esetleg. Ha a Narutoval kezded, akkor így ránézésre a karakterek, harcok és képességek bemutatása a Dragonballban egyszerű és fapadosnak tűnik. Nauroto se feltétlen egy műremek, de a csihi puhi, meg robbanások legalább pofásabbak. Vagy nem? Simán mesélhetnék a Dragonball történetet Sebaj Tóbiás, vagy Menő Manó grafikai szinten/megoldásokkal/technikával :D

Na jó. Én nem utálom a Dragonballt csak közömbös inkább és nincs benne annyi hogy érezzem a késztetést hogy belekezdjek a megnézésébe...

2012. febr. 17. 18:53
 6/23 anonim válasza:
6%
A Naruto ezerszer jobb mint a dragon ball gt de nem tom miért.
2012. márc. 1. 15:09
 7/23 A kérdező kommentje:

Én személy szerint szeretném a Narutót de van pár problémám vele amiért én inkább undorodok tőle azon kívül hogy a naruto pártik nagy része utálja a Dragonball pedig lényegében több elemét abból emelte át a szerző!

1. Nagyon sok önsajnáltatás van benne ami elégé lehúzza az embert! Szerintem e-miat nevezik emos animenek.

2.Homoszexuális megnyilvánulások is vannak benne amit az én gyomrom egyáltalán nem vesz be!

3.Nem tudom hogy a szereplőknek miért adtak nindzsa titulust amikor semmi közük hozzá maximum a fegyvereik olyanok mint a nindzsáknak. Akkor inkább egy másik titulus nevet kaphattak volna!

Ezért a Dragonball szerintem sokkal jobban nézhető attól függetlenül hogy pár idióta annyit fog fel belőle hogy menyire erőszakos.Akik Dragonballon nőttek fel nem lettek idegbeteg bunyós állatok.Sajnos a Naruto rajongók elégé aberráltak és miattuk nem is járok anime rendezvényekre!

2012. márc. 1. 18:33
 8/23 anonim ***** válasza:
Majd kenpachi jól szétrúgja seggeteket,gagyi mindkettő:)
2012. márc. 15. 13:33
 9/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom..sose szerettem a DB.
2012. márc. 16. 05:46
 10/23 anonim válasza:
Én Dragon ball- os vagyok inkább nem értem ki mit szeret abba a Nárutóba vagy kibe .?? a db - nek legalább van értlme !!!
2012. márc. 31. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!