Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kedves Harry Potter rajongók,...

Kedves Harry Potter rajongók, ti hogyan vélekedtek Voldemort haláláról a filmben?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok rajongó, de személy szerint nem tetszett, ahogyan meghalt, hisz, gondolom mindeki az első résztől kezdve, hogy meghallotta a nevét várta, hogy mikor és hogyan hal meg, és szerintem eléggé rossz, hogy úgy hal meg, hogy leszúrják a kígyóját, és Harry ráküld egy átkot, én inkább olyat vártam volna, hogy pl átszúrja a szívén a pálcát és eközben leesik a szikláról, tehát, hogy kicsit "szenvedősebb" lesz a halála, ti hogy vélekedtek erről?
2012. febr. 9. 22:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát én 1 epic fightot vártam a végére.. szarvolt a vége na .. ( a Harry - Voldemort fight)

Amugy a 7p2 mint film teccett

2012. febr. 9. 22:35
 2/10 A kérdező kommentje:
nekem is tetszett, csak tényleg a vége, amire már 12 éve vártunk, kicsit több akciót vártam volna(nem horrorisztikus fejezést, de kis akciót), jó, hogy nem már kártyáztak a győzelemért...
2012. febr. 9. 22:48
 3/10 anonim válasza:

A könyvben sem volt valami nagy durranás a halála, ott Voldemort kilőtte Harry-re az Avada Kedavrát, Harry meg gyorsan Capitulatus-t kiáltott, erre visszaverődött Voldemortra és eldőlt.

Mondjuk őszintén, HP-ben mit vártunk, Harry előkap egy Kalasnyikovot és lepuffantja? XD

2012. febr. 9. 23:20
 4/10 anonim ***** válasza:
9%

nem tom szerintem nem volt semmi gond Voldi kimúlásával

sőt filmben sztem pont elég drámaira lett csinálva

2012. febr. 11. 21:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Amikor először olvastam a könyvben, nem igazán értettem, hogy hogyan is halt meg.

Kicsit csalódott is voltam, hogy megint a jól bevált Avada Kedavra - Capitulatus páros jön elő, mint a 4. részben.

Én azt vártam volna, hogy Harry Avada Kedavrával öli meg. Viszont ha jobban belegondolunk, nem volt ez így rossz, mert Harry soha nem akart gyilkos lenni.

Jól elő volt készítve (horcruxok keresése és elpusztítása stb.), én emiatt is többet vártam a nagyjelenetnél.

Viszont a könyvben nekem még mindig jobban tetszett, mint a filmben. Mert szerintem az, hogy szétporlad a teste, kicsit azt a látszatot kelti, hogy vissza tud még térni. Ezzel szemben a könyvben ott marad a holtteste, bizonyítékként, hogy már nem fog újjáéledni.

2012. febr. 14. 18:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszett a könyvben az, hogy Harry már azelőtt legyőzte szóban Voldit, mielőtt átkokat lőttek volna egymásra, és laza erkölcsi győzelmet aratott, Tom-nak nevezte a rettegett Nagyurat, és felszólította, hogy bánja meg bűneit, szerintem ez sokkal jópofább dolog, mint valami látványos csihi-puhi :) A filmben kénytelenek voltak látványosabbra, filmszerűbbé tenni az egészet, de nagy csatát nem csinálhattak, mert meghamisították volna a sztorit.
2012. febr. 14. 19:15
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

Fujj. Fujj. Fujj.

És a könyvhöz képest nagyon elsz*rták :(((

2012. márc. 5. 00:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát eléggé túl lett dramatizálva szerintem a filmben, én nem örülnék neki, ha úgy ábrázolnák a halálomat, hogy kb kipukkadok, és széthullanak a hamvaim, de ez érthető, nem? :D

A könyv valamivel reálisabbnak tűnt számomra.

2012. márc. 27. 23:49
 9/10 anonim válasza:

A filmben nem volt sok idő a sok rizsára, pedig az nagyon jó. Nekem tetszett az amikor Harry magával rántja Voldemortot a mélybe. Epikus.

De a könyv még epikusabb. Ott tényleg nincsenek látványos varázslatok. Ott állnak a nagyteremben szemtől szembe. De ahogy az írónő leírta, az egyszerűen gyönyörű.

A filmben nem tetszett az ahogy Voldemort elporlad.

A könyvben nagyon tetszett az, hogy ott tényleg azt írta le, hogy meghalt, idézem.

"Tom Denem prózai végérvényességgel terült el a padlón.

Keze üres, sápadt. Arca kifejezéstelen maszk. Voldemort halott volt".

Szerintem ez sokkal nagyobb elégtétel az olvasó számára mint a filmben látható nem is tudom mi......

2012. jún. 4. 22:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Az a papírfecni-s elporladás nekem se tetszett, sokkal jobb lett volna, ha egyszerűen, kidülled a szeme és eldől......és nem kell fel hanem ott fekszik a földön
2012. aug. 31. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!