11/25 anonim válasza:
Kétségtelenül a Gyűrűk ura. Könyvben és filmben is.
12/25 anonim válasza:
Mindkettőt nagyon szeretem a harry potter filmek nagyon gyengék a könyvhöz képest(ami igen jó!) a gyűrűk ura pedig egyszerűen zseniális mind a könyv mind a film egyaránt
14/25 anonim válasza:
Azt hittem, ez egyértelmű. A Gyűrűk Ura mindent ver! :) A könyv és a film is zseniális. A Harry Potter se rossz, nem azt mondom, az is nagyon jó könyv, a filmekről inkább nem mondok semmit...
16/25 anonim válasza:
Csatlakozom,a Gyűrűk ura a legjobb !!!:D
18/25 anonim válasza:
Filmben Gyűrűk Ura
Könyvben Harry Potter
20/25 anonim válasza:
en mindkettot nagyon szeretem, mind2nek megvan a maga varazsa....igaz a harry potter elso ket reszet nem tudom megnezni tobszor, mert mostmar nagyon unom, annyit lattam, de a tobbi reszet akarmikor megnezem:) igaz meg a konyveket nem olvastam de keszulok. A gyuruk ura pedig hath igen... zsenialis... a konyv is nagyon joo es megunhatatlan...csak a nyaron 3szor neztem meg es azota mindig ha unatkozom kedvenc reszeimet a filmbol ujra es ujra megnezem. Es mar a hobbit folytatasat is alig varom, meg hogy baratnom kiolvassa a konyvet es vegre hozzam jusson :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!