Ha jól tudom Uchiha Itachinak volt egy barátnője, akit szintén megölt a klánjával együtt. Róla lehet többet is tudni vagy csak az alapján tudjuk, hogy létezett, amit Tobi mondott. Ti hogyan képzelitek el Uchiha Itachi barátnőjét.. hosszú hajú, milyen a haja színe, és a szeme színe, milyen rabgja van, hogy nézhet ki, stb. stb. Segíthetne a legújabb fanficemhez.
Sasukina a neve, az egy akatcukis életében bővebben szerepel, Itachi nem megöli, hanem öngyilkosságba kergeti, szőke haja, zöld szeme van. itt láthatod: [link]
2012. febr. 5. 09:37
2/15 anonim válasza:
De az akatsukis élete az csak egy paródia. Mé' szerinted a Hidant tényleg egy medve testébe ültetik? Az akatsukis életének csak kicsit van köze az igazi Narutóhoz, de alapjában véveegy nagy paródia az egyész. Mert a Tobi nem sárkánykeresés közben találkozik Yamamotóval, Konan húga nem papírcsákó, Hiei, Pikachu meg az egyéb karakterek nincsenek a Narutóba. (öööö....vagyis igen, mert a négyfarkúnak Son Goku a neve, és a 9 farkúnak megf Kurama, de ez mellékes) Szóval Itachi barátnőjéről nem lehet tudni többet, talán majd az isők fojamán.
SPOILER:
Itachit viszont az Edo tenseivel ujraéleszti az Obito a negyedik nagy shinobi háborúban, de a mangekyou sharinganjával már Obito nem tudja uralni őt. Úgy oldja fel a jutsut, hogy a madarat, amit mégf a Naruto testébe zárt el felhasználja, de eredetileg Sasuke ellen akarta használni, mikor az lerohanja konohát. Szóval Itachi segít Narutónak a negyedik nagy ninja háborúban.:)
Reméklem végigolvastátok!!!
2012. febr. 5. 11:36
3/15 anonim válasza:
Igazad van, de azt ne jelentsd ki hogy Tobi Obito, mert lehet te azt hiszed, de nem biztos. Pár fejezettel ezelőtt még mindenki azt hitte, hogy Madara. És amúgy is Kabuto éleszti újra.
2012. febr. 5. 12:45
4/15 anonim válasza:
Amúgy tényleg nem biztos, hogy Obito, csak az eleje fele hittem azt, mivel fél szeme volt csak a maszkban. Mostmár ez nem biztos, mivel azé' takarja a másik szemét, mert rinneganja van, és nem akarta, hogy tudják. De viszont azért következtettem Obito-ra, mert ugyeár a fél teste rongálódott, a másik szemét mneg Kakashinak adta, de lehet, hogy mikor ráesett asziklatömörék vagy mi, akkor valahogy mengmenekült, de a másik szeme már Kakashinál volt, és nem tudta visszaszerezni. De viszont az igaz, hogy Kabuto éleszti ujra, de Tobival összefog, így igazából úgy értettem, hogy a Tobiék, tehát az ő csapata éleszti újra.
2012. febr. 5. 15:43
5/15 anonim válasza:
Ja és még Obito azért is esélyesebb, mert minden Uchiha meghalt, csak Kakashi nem, és Sasuke meg persze ÍItachi, de Obitónak viszont lehetett esélye a túlélésre vaéamilyen módon. Mert ha tényleg Madara lett volna, mint ahogy hitték, akkor márvagy 1OOO éves öregember lenne, de nem az, és senki sem tud fiatalodni jelenleg, ezért valami Kakashival egykorú személkynek kell lennie Tobinak, aki persze vérbeliu Uchiha.
2012. febr. 5. 15:47
6/15 anonim válasza:
私は、アニメナルトを見ている(én nézem a naruto animét)
2012. febr. 6. 08:04
7/15 anonim válasza:
nálunk jövő héten szerdán naruto shipuuden lesz (2 részt mutatnak majd)
2012. febr. 6. 08:05
8/15 anonim válasza:
Mivan? Magyar szinkronnal? Hol? Melyik adón?
2012. febr. 6. 14:31
9/15 A kérdező kommentje:
Animaxon és a Jetixen szokott lenni
2012. febr. 8. 07:44
10/15 anonim válasza:
Az animax-on nem lesz shippuden, csak majd pár hónap múlva, a jetix meg már nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!