Mikor kezdik el a Naruto Shippudent szinkronizálni?
Figyelt kérdés
Csak mert az animax-on vége lesz azt hiszem 2-3 héten belül a mesének!! Ezután újra kezdi, vagy szinkronizálják a Shippudent és az lesz?2012. jan. 12. 21:45
1/10 anonim válasza:
Nemhinném hogy elfogják kezdeni , amugyis a magyar szinkronos naruto szar, felirattal sokkal jobb.
Azt amit a japán hangok tudnak ugysem tudják megközelitteni sem . Sokan pl ezért nem néznek shippuudent mert feliratos -.-" .
2/10 A kérdező kommentje:
Ez igaz... Én is felirattal nézem a shippudent...De a sima narutot viszont szinkronnal néztem!
2012. jan. 13. 07:38
3/10 anonim válasza:
A Shippuuden magyarul a nyáron várható addig a Naruto filmeket fogják leadni.
4/10 anonim válasza:
Nem tudom , hogy már hol olvastam lehet , hogy egy Mondo magazinban vagy egy weboldalon de ott azt írták hogy december vége fele fogják elkezdeni szinkronizálni, vagy már akkor adják szinkronosan. Nem emlékszem pontosan de vmelyik ezek közül.
5/10 anonim válasza:
biztos borzalmas lesz a szinkron .Ha jól tudom amikor befejezik a naruto-t akkor leadják a shippuuden 1 és 2 részét.
6/10 anonim válasza:
Nem mesefilm.
Szerintem még nem szerezték meg a jogot a "Naruto: Shippuuden" sorozatra, így még nem is kezdhetik el szinkronizáltatni.
Február 8.-án újraindul az alapsorozat 4. epizódcsomagja. Ha menet közben nem változik a vetítés, akkor szeptember 19.-én ér véget.
7/10 anonim válasza:
2012. júliusára vagy szeptemberére várható a magyar szinkron.
8/10 anonim válasza:
A júliusi feltételezés abból jött, hogy a TV-csatorna egyik munkatársa régebben azt írta, hogy KB fél éves szünet lesz az alapsorozatot követően. Ehhez képest újrakezdték Naruto utolsó 64 részét, ami fél év alatt nem ér véget ezzel a tempóval. Bár előfordulhat, hogy menet közben felgyorsítják vagy megszakítják.
9/10 toth gergő andor válasza:
mikor fog jönni a shippuden magyar szinkron a tv vagy a gépen
10/10 anonim válasza:
Csak egyet olvass vissza. A mai napig még az Animax vezetői sem tudják pontosan. Nem úgy megy, hogy letöltik vagy gyorsan leemelik egy japán polcról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!