Mi a véleményed a Taxidermia c. filmről?
Én nem értem az egészet se eleje se vége és nem értem mért sütötték rá a művész film bélyeget.Vagy talán az csak én nem értem a 15 évemmel?
Amúgy a sex jelenetekben tényleg keféltek a Czene Csaba tényleg megdugta Molnár Piroskát csak azért fura mert van közöttük kb 50 év és és a 70 éves Molnár Piroska tényleg meztelenül volt azokban a jelenetekben amiben Morosgoványi maszturbált az czene csaba pénisze volt?
Hát a taxidermia jelentését nem tudom... bár a google a barátom és ezt találta: [link]
Tehát igazából a preparálásnak lehet egy szinonímája.
Én személy szerint nem mondanám hogy rossz film, viszont nem is vagyok tőle elragadtatva :D A legjobb szó rá az a bizarr :P Van eleje és vége is a filmnek ha figyelsz rendesen, de szerintem nézd meg egy pár év múlva ismét. A szex jelenetről nem tudok igazából semmit, mivel nem nagyon érdekelt a film, szóval nem is néztem utánna a dolgoknak.
Szia, én nemrég néztem meg a filmet, elsőre nekem is kicsit zavaros volt , de utána hozzáolvastam egy pár kritikát , és a rendezővel készült interjút, és mostmár az a véleményem, hogy egy zseniális film .
Az ilyen dolgok h most tényleg megdugta-e vagy nem...hát nem mindegy?Semmi jelentőssége nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!