Azért nézik sokan a dextert mert sok a pszihopata? és tudnak azonosulni dexterrel?
Dexter szociopata, nem pszichopata.
egyébként azért nézzük, mert azon kevés thriller sorozatok egyike, ami elé tényleg érdemes leülni. (még ha az utolsó 2 évad nem is volt már olyan jó)
sokkal különb a sok egymást klónozó kriminél
Én tudok vele azonosulni.Szerintem mindenkinek van olyan sötét gondolata,amilyenek neki.
Bár én nem konkrétan a gyilkolási vágyával tudnék azonosulni,hanem pl mikor valaki megzavarja őt és nincs kedve vele találkozni,beszélgetni,esetleg rosszindulatú megjegyzéseket mond magában.
Szerintem haláljó :D
mert van vagy 10 fajta unalmas helyszínelős krimi és a dexter is az,de mégis alapjaiban más,tehát a legjobb.
és mert ilyen sorozat még nem volt,amiben egy sorozatgyilkos a főhős,ezért formabontó.
kivéve persze a hegylakót,aki minden részben levágott egy fejet,vagy 100 epizódon keresztül:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!