Gondoltatok már arra, hogy a Való Világban azért is oylan érdekes a négyesfogat, mert szinte csak őket mutatják? A többiek is biztos tudnak érdekes dolgokról dumálni, őket miért nem mutatják?
Ez a néző manipulálása.
Lehet, hogy laci pl. kultúráról vagy történelemről, politikáról beszél (nem csak a hülye taktikázásról mint olivét meg éva egész nap), vagy a zsófiék ilyen lányos témákról..stb.
Meg én kíváncsi lennék pl a gigék edzéseire, meg a közös kajálásokra, meg a házimunkára is, nem csak az ivászatra meg az inrtikára ...
Emiatt hiszik azt sokan, hogy ők négyen érdekesebbek..
mármint Alek, Oli, Szandi, Éva?
nem tudom, de ők a legerősebbek.
Azért ők a "legerősebbek", mert őket ötször többet mutatják , mint a többieket.. ez a kérdésem ugyebár..
mert ez nem fair.
mi az hogy ők a legerősebbek ?!
az, hogy két viszonylag még értelmes ember van: ildi meg laci.
viszont a legalja ez a négy ember, akiket felsoroltatok, akik folyamatosan bagóznak, piálnak és áskálódnak két veszekedés közt. állítólag ez érdekes.
de ugye, milyen gáz, hogy azért hisszük azt, hogy ők négyen a legérdekesebbek, mert őket mutatják mimdig ?
ez baromi manipulatív dolog és a legtöbb nézőnek eszébe se jut, csak "elfogadja" tényként, hogy a többiek biztos
egész nap ülnek mint a kukák.
pedig engem mindenki érdekelne..
nem hiszem el, hogy csak nekik vannak érdekes beszélgetéseik. pl. amikor a lányok üvegeztek, laci beszélgetett valakivel a konyhában és abból a pár elejtett szóból az jött le, hogy érdekes dolgok voltak , mégse mutatják soha őket.
MIÉRT?
Néztem az éjszakai adást, amikor ilyen kvízműsorost játszottak, hát Laci a történelmi dolgokhoz tudott hozzászólni néha.
Biztos több érdekes dolog is történik, de 1 órába ezt belesűríteni lehetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!