Fiatalok is nézik, vagy inkább az idősebb korosztály az Echo TV-t? Mért nem nézik sokan? Sőt miért nem tudnak róla?
Figyelt kérdés
2008. aug. 24. 15:25
1/9 anonim válasza:
nekünk van,de én nem nézem...
azért,mert nem érdekel.15 leszek.
2/9 anonim válasza:
Én szoktam nézni, nagyon érdekes témákról szoktak beszélgetni éjfél körül!! 15 leszek
4/9 anonim válasza:
igazából fingom nincs,miről szól,mik vannak rajta. első hozzászóló vok.XD
5/9 anonim válasza:
Talán mert tudnak érdekesebb/szórakoztatóbb/hasznosabb elfoglaltságot találni ahelyett hogy a TV előtt ülnének és Echo tv-t néznének?
6/9 anonim válasza:
mi az? nem is hallottam róla. milyen műsor megy rajta? :o
15 leszek én is
7/9 anonim válasza:
Te is 15 leszel?, de én azt a kommentet tavaly nyáron írtam, szóval én már 16 :):)
8/9 anonim válasza:
előző előtti vagyok =)
én 15. fiú vagy lány vagy? :)
9/9 anonim válasza:
Én egyáltalán nem nézek tévét, régebben néztem, de megundorodtam a sok népbutító vacak műsortól, amiket vetítenek. De a nagymamám például ismeri az Echo TV-t, és szokta is nézni. Nekünk itthon nincs ilyen csatornánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!