Vomit Gorenál DURVÁBB, BETEGEBB filmek?
mármint úgy,hogy effektekben,kínzásban,meg ilyesmi.
szerb filmet senki ne mondja,az iszonya szar és kicsit sem megható.
a Horrormirror listát már láttam,olyat mondjatok,ami nincs rajta :)
ja és még valami:ez ugye egy trilógia,hogy vannak sorban a részek?
a másik:tud valaki valamit a 3 guy 1 hammer "filmről"?
köszi!
szerintem a Philosophy keményebb mint a vomit gore trilógia egyben, nekem legalábbis sokkolóbb volt bár az effektek néha kicsit bénák. Megnézted?
A Man behind the Sun ugyanerről a témáról szól és az is nagyon kemény! Nem mondom hogy "beteg"ebb lenne de számomra sokkal durvább.
Az AUnak az első két részét néztem meg eddig, kemény hangulata van, nem semmi tényleg de az első részben nem sok tettlegességet látunk, inkább csak megalázzák benne a már megkínzott embereket. A másodikban már van ez-az, de ott is csak 1-2 perc, sok hányás röhögés meg ordibálás jellemzi amúgy. Maholnap megnézem az utolsó részét, nemérdekel hogy dúrvább lesz-e és nem is igazán érdekel.
A szerb film nálam se ütött amúgy, tényleg beteg de a látvánnyal spóroltak annál inkább.
az utolsó két válaszban lévőkről még nem hallottam,azok milyen filmek?(7days,meg nemtommi))
a philoshophy of a knife,szerintem elég szar,legalábbis én végiguntam.a vomit goret is,mert nagyon unalmas film(beteg,de attól még unalmas)
a "penance" az august underground trilógia befejező része és van olyan unalmas szerintem mint a vomit gore, de más stílusú és nem annyira durva
a 7 days nem gore film, viszont jó horror szerintem, arról szól, hogy egy orvos 8 éves kislányát valaki megerőszakolja és megöli mire az orvos elrabolja a tettest a rendőröktől és megkínozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!