Vomit Gorenál DURVÁBB, BETEGEBB filmek?
mármint úgy,hogy effektekben,kínzásban,meg ilyesmi.
szerb filmet senki ne mondja,az iszonya szar és kicsit sem megható.
a Horrormirror listát már láttam,olyat mondjatok,ami nincs rajta :)
ja és még valami:ez ugye egy trilógia,hogy vannak sorban a részek?
a másik:tud valaki valamit a 3 guy 1 hammer "filmről"?
köszi!
1. Slaughtered Vomit Dolls
2. ReGOREgitated Sacrifice
3. Slow Torture Puke Chamber
a szerb film szerintem jó volt, de végre valaki aki nincs elájulva feleslegesen hogy húúú de durva.:D
ha az összes filmet láttad horrormirroron, szerintem nincs más..:D
max az august underground, de nem láttam, csak hallottam hogy miért nincs fenn azon a listán. az is egy ilyen trilógia:D
egyébként én is láttam jónéhány filmet azokból, és azt szeretném kérdezni, hogy a Philosophy of a knife milyen volt?:D
kicsit félreértettél,a láttamot úgy értettem,hogy mindegyikről láttam leírást,stb.,de nem mindet láttam még :)
speciel azt pont nem láttam(de most akarom megnézni)
4órás és állítólag elég durva.ha megnéztem leírom a véleményemet róla,de ha te néznéd meg előbb,akkor megtennéd,hogy leírod a saját véleményed?köszi :)
az hogy kinek mi a durva az változó, nálam még ezek jáccanak (amik nincsenek rajta egyik horror mirror listán se)
Guinea Pig: Flower of Flesh and Blood
August Underground
August Underground's Mordum
August Underground's Penance
Cannibal
Orozco The Embalmer
Melancholie der Engel
Saw 1-7 (tudom ezzel vitatkoznának sokan de lássuk be, ha csak a mészárlást és annak kivitelezését nézzük , nem nagyon van film amiben durvább lenne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!