Életed legdurvább, legijesztőbb, legsokkolóbb filmje? Nem feltétlen horror!
Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 22:56
41/48 anonim válasza:
A Saló eléggé durva. Nem horror, de olyanokat láthattok benne, amint összegyúrt kenyérbe szögeket tesznek, láncon odavezetik a meztelen nőket és szétharaptatják velük, meg szép, megterített asztalnál emberi szar esznek és még rengeteg eléggé ocsmány, gyomorforgató dolgot tesznek. Elsőnek végig sem tudtam nézni, másodszorra nagy nehezen sikerült. Ez tényleg egy sokkoló film és szerintem fölér 15 horror filmel.
42/48 anonim válasza:
Nem tudom miért vagytok oda, egyáltalán nem ijesztő sem borzalmas. Művészet.:D Amin úgy mond megjiedtem max egy percig az a Síri találkozások volt, de mai napig nem találok horrort amitől félnék, pedig napi rutin, hogy megnézek egyet. :D (lány vagyok, hehe)
43/48 anonim válasza:
Na igen az emberi százlábú... Sokkal betegebb mint a Grotesque.
Nem ajánlom az emberi százlábút nagyon undorító és nyomasztó. Én konkrétan a gépemre hánytam. :(
44/48 anonim válasza:
Sinister ezen beszarsz nagyon nyomasztó és garantáltan nem alszol majd 1 éve láttam és annyira nyomot hagyott bennem hogy az összes képet kipakoltam a házamból! Nagyon ijesztő és szerintem ez a legkeményebb! nCoren csak angolul van fenn!
45/48 anonim válasza:
Nekem meg kisebb koromban volt a Coraline :D lehet egy gyerek film de az egesznek egy olyan nyomaszto es kegyetlen hangulata volt hogy maig raz a hideg
47/48 anonim válasza:
A szerelem erdeje - The Forest of Love 2019
48/48 anonim válasza:
Antikrisztus 2009
Meghallgatás 1999
Hívatlanok 2008
Nyílt tengeren: Cápák között 2017
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!