Melyik a legijesztőbb, legszórakoztatóbb, legvéresebb horror film?
Válaszolhatnátok két féle képpen, az első a fönt lévö kategóriákat beleszámitva hogy melyik horror film az.
Meg fölbontva, hogy a legijeszetőbb,legvontatotabb,
még több kategória szerint is irhatnátok filmeket,
meg érdekelne olyan hogy, van olyan horror film aminek meg kell érteni a mondani valóját (például A golyó/ tudom nem horror).
Köszönöm mindenkinek.
Az én kedvencem a Kísértetjárás Kánektikátban(nem tudom hogy írják).Ez volt az egyik legnormálisabb és legijesztőbb horror amit láttam.
A legszórakoztatóbb a 13 kísértet,annyira nem félelmetes,de a médium pasin rengeteget nevettem:)
Szerintem a legvéresebbek a Fűrész filmek,én utálom őket,mert nem szeretek beleket látni mindenütt.Inkább a szellemes horrorokért vagyok oda.
Pl.A Stay Alive-t azért szeretem,mert van némi valóságalapja,tehát egy valós történelmi személyiség van benne,és végülis annyira nem forgatták ki a dolgokat.Csak rá kell keresni Báthory Erzsébetre.
Figyelj, ha jó horror filmeket akarsz nézni akkor ne a ma készült horror- szemeteket vedd ki a tékából vagy vásárold meg hanem inkább a régi Hollywood-i filmeket nézd meg pl:
Az ördögűző, ami most meg is jelenik blu-rayn
Vagy az ómen c filmet , Gregory Peck-kel!
Péntek 13- sorozat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!