Van ILYEN horror film? (lent a szempontok! )
Figyelt kérdés
szal olyan,amit nem ajánlanátok senkinek.olyan emberek válaszát várom főként,akik nagyon erős idegzetűek.szal olyan film kéne,ami még az erős idegzetűek szerint is sok.
kösz előre is!
2011. szept. 6. 14:18
1/44 A kérdező kommentje:
és mégvalami(ez nem teljesen tartozik a kérdéshez):halottam,hogy a Blair witch project és a dr téboly jók.mennyire?
2011. szept. 6. 14:19
2/44 anonim válasza:
Pl. ha megtalálod az Átkot eredeti, japán verzióban, akkor szerintem összefosod magad. :D
3/44 anonim válasza:
Szerintem azért a Fűrészt is a harcedzettebbek tudják megnézni
4/44 anonim válasza:
A Fűrész nem ijesztő, csak tocsogós.
5/44 anonim válasza:
2011 legjobb horrorfilmjét dicsérik. de attól függ, hogy melyiket tartod ilyesztőbbnek: szellemes, zombis, gyilkolós, pszihós stb. pl a Kísértetjárás Connecticut-ban-t nagyon jónak mondták, de én egyáltalán nem ilyedtem meg, de pl. a Viasztestek rendesen befosatott elsőre hajnali 2-kor :D Fűrészt csak a sztori miatt nézem, nincs semmi fosatós benne. Amúgy engem is érdekelne egy ilyen film, amilyet akarsz látni! :)
6/44 anonim válasza:
itt az átok japánul :D http://www.youtube.com/watch?v=8rroupvwSZs
7/44 anonim válasza:
Én a Paranormal Activity-ken, a Silent Hill-en és a Más világon is féltem, de a Pandorum sem volt elsőre könnyű.
8/44 danceinthedark válasza:
10/44 A kérdező kommentje:
ma 14:50
fűrész?az max kicsit nyomasztó hangulatú a kegyetlenségtől,de még a legnagyobb jóindulattal sem nevezném félelmetesnek.ezért mondtam,hogy erős idegzetűek válaszoljanak,mert valami ütőset szeretnék.
2011. szept. 6. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!