Életed legdurvább, legijesztőbb, legsokkolóbb filmje?
Nem feltétlen horror!
Amit eddig felsoroltatok az mind semmi.
Ezeknél van sokkal durvább és sokkolóbb film:
a ValóVilág.
Még a hideg is kiráz, ha rá gondolok.
2011. okt. 17. 02:11
A Rekviem egy álomért elég sokkoló volt számomra.
A Visszafordíthatatlan is....
De elég kicsit böngészni a horrormirror.blog oldalt... na ott aztán csak sokkoló filmek vannak!!!
2011. okt. 17. 09:31
Human Centipede: Csak az előzetes, amúgy nem gáz, nyugodtan lehet este is nézni.
Köpök a sírodra nagyon jó film, de nem ijesztő.
Ezt a Grotesque-t megnézem.
Amúgy nem ismerek egy olyan filmet sem ami télleg olyan ijesztő, mint az előzetes, vagy ahogy mondják. És szerintem nincs is. Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy egyik film sem tud bennem nyomot hagyni.. :D
2011. okt. 17. 17:08
A motel, legalább egy hétig minden este a filmből láttam magam előtt a jeleneteket, még most is szörnyű, pedig jó néhány éve láttam...
2011. okt. 17. 21:40
Kiskoromban megnéztem a kedvencek temetőjét és 7-8 hónapig aludtam úgy hogy a takaró a fejemen volt (nyáron kellemes volt, a dögmelegben alig kaptam levegőt). Asszem azóta sem láttam azt a filmet elejétől a végéig.
2011. okt. 18. 00:58
16/48 anonim válasza:
A legsokkolóbb film amit láttam az a Szerb film (Sprski film). Ez a címe. Soha senki ne nézze meg!!!
Igazán ocsmány a Human centipede 2 is.
2011. nov. 22. 14:06
17/48 A kérdező kommentje:
A szerb filmet még ha fizetnének sem nézném meg! Nem azért mert nem bírom,hanem mert ahol gyerekkel "szórakoznak" az nálam kiveri a biztosítékot!!!
Belenéztem,és pont elkaptam,ahol a csecsemővel.....,hát utána a sírás kerülgetett. Nekem is van egy kicsikém.
Aki ilyet kitalál,fejbe kéne lőni!!!!!!!!!!!!!!!!
Megnéztem a groteszk trailerét! olyan volt amilyenre számítottam! GYEREKHORROR!:D Istenem ezekkel a tizenéves osztálytársaim dobálóznak max. Az nem félelmetes, nem horrorisztikus, és annyira brutálisan primitív és egyszerű hogy valakinek kiveszik a szemét vagy lefűrészelik a kezét vagy szöget vernek a tenyerébe hogy hihetetlen! Egyszer lehet meglesem mert lehet az lesz a legszarabb film amit életembe láttam díj pályázójinak egyik komoly esélyese! Az embert azzal lehet megijeszteni ha komoly, mesteri történetvezetéssel, feszült dramaturgiával, zseni esetleg valamennyire még szimpatikus őrült gonosz karakterrel felépítenek egy filmet és a végén esetleg megcsavarják! ilyen film a fűrész! AZ hatásos, kicsit még ijesztő is és elgondolkodtató! egy ilyen filmről mint a groteszk viszont még beszélni sem érdemes úgyhogy abba is hagyom az írást!:D
2012. júl. 1. 01:00
Egyébként nekem a legsokkolóbb a náci filmek: Csíkos pizsamás fiú, Becstelen Brigantyk! A legdurvább esetleg lehet a groteszk, de ez nem egy komoly érdem! A legijesztőbb mondjuk: Aki bújt, aki nem esetleg még a Fűrész ami olyan vagy a Ragyogás!
2012. júl. 1. 01:01
Grotesque. Ajánlom a halál művészete horror filmet. Az is ugyanaz.
2012. júl. 24. 19:44
Kapcsolódó kérdések: