Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik három filmet gondoljáto...

Melyik három filmet gondoljátok alapfilmnek?

Figyelt kérdés
Biztos nektek is van egy csomó olyan film amit alapfilmnek tartotok, írjátok meg azt a hármat amelyiket mindenképp látni kell szerintetek! Többet is írhattok, de válasszátok külön és legyen kiemelve az a három amelyiket leginkább fontosnak tartotok..:)
2011. jún. 22. 18:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%

Jah, az a sznob fazon én vagyok, aki a Patyomkint mindig megemlíti, de csak azért, hogy ne az amerikai szemetet istenítő idiótáké legyen az utolsó szó, akiknek hupilila fingjuk sincs arról, hogy valójában mi a FILM :)

De ne aggódj, a hozzád hasonlókra is szükség van, hiszen Hollywood a birkákból él :)

2011. jún. 23. 11:01
 22/27 anonim ***** válasza:
Csak gratulálni tudok.
2011. jún. 23. 11:09
 23/27 anonim ***** válasza:

azt hiszem jobb ha bocsánatot kérek a Metropolis megemlítéséért (pedig 25 éves fejjel engem lenyűgözött a történet és a megvalósítása) nem gondoltam volna hogy a "sznob" szóig juthat dolog.

a korábbi válaszom semmis és írok 3 filmet ami 90után készült:

Gilbert Grape (1993, Hallström)

Tökéletes bőr (2004, Araki)

Sin City (2005, Miller,Rodriguez, Tarantino)

2011. jún. 23. 15:46
 24/27 anonim ***** válasza:

Előző, nem kell megváltoztatnod a véleményed, nem erről volt szó, hiszen pont azt mondtam, hogy ha neked az volt életed egyik legmeghatározóbb filmje, amire úgy gondolod, hogy másoknak mindenképp látnia kell, akkor ezt mi elfogadjuk, és örülünk neki.

Mi éppen azt akarjuk elkerülni, hogy mások véleménye befolyásoljon. Épp ezért írtam, hogy ne ítéljünk el senkit a véleményéért, mert ő a Metropolist szereti, vagy a Gorilla bácsit. Ha szereti a filmet, akkor írja nyugodtan, de azért tegye, amit benned kiváltani képes volt, ne azért, mert a nagy könyvbe az van írva, hiszen a Kérdező ezt kérte.

2011. jún. 23. 19:11
 25/27 anonim ***** válasza:
jó hogy ez egy egyéni affinitásu kérdés de a kérdező nem arra gondoldolt hogy MELYIK A KEDVENC FILMETEK hanem az alapfilm besorolásra .Jó hogy nem írtok ilyen '70-es bulivúd filmekről amik csak is kizárólag India teabozóttal benőtt országába vetítettek le 1*. Nyilván meg kéne említeni több oszkáros nagy nézettségü sikeres kultusz vígjáték dráma vagy ilyesmi filmeket...
2011. jún. 23. 21:23
 26/27 anonim ***** válasza:

Halálsoron

Szerelmünk lapjai

Hachi

2011. jún. 23. 23:51
 27/27 anonim válasza:
Egy alap film van a világon és azt senki sem írta érdekes módon. A legalapabb: Indul a bakterház.
2012. júl. 3. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!