A Star wars az miért csillagok háborúja?
Figyelt kérdés
Star - Csillag, Wars - Háborúk...2011. máj. 22. 22:54
1/21 anonim válasza:
Mégis, hogy hangzana az, hogy csillag háború?
Amúgy sok magyar filmcímnek köze nincs az eredeti címhez. Pl: "Ki a fasza gyerek" angol címe "The man" na erre varrj gombot.
2/21 A kérdező kommentje:
Csillag háborúK!!! Na erre varrj gombot!
2011. máj. 22. 23:05
3/21 anonim válasza:
Na, na, na, na, na, csak maradjál csöndben, a Star Wars - "Csillagok háborúja" nagyon is jó fordítás, találhatsz viszont milliót, ami szarabbnál szarabb :S
4/21 anonim válasza:
jajj véletlenül kihagytam egy betűt...
most mi lesz?
csicska-.-
5/21 A kérdező kommentje:
Nagyon is jó!? Biztos valami fanatikus kocka lehetsz! Gondolom nem véletlenül adták neki a Csillag háborúk címet, minek kellett megváltoztatni???
2011. máj. 22. 23:09
6/21 anonim válasza:
Az első tökéletes válaszolt a kérdésedre. Minek kötekedsz még mindig? Most tanultátok az iskolában a többesszám jelét és menőzöl vele, hogy te ezt is tudod? Sok tízezren beszélünk folyékonyan angolul, mégsem rajolunk vele. Ne akadékoskodj ennyit, ettől nem leszel felnőttebb, öregedj még pár évet.
7/21 A kérdező kommentje:
Te meg menjél az anyádba oktatni, te idióta!!! Szar a fordítás, be kéne ismerni!!!
2011. máj. 22. 23:14
8/21 anonim válasza:
Ezzel a saját tudásodról adtál most számot. Ha ekkora profi vagy, tudnod kellene, hogy a fordítás NEM abból áll, hogy leírom, mi van odaírva angolul/németül/stb., az annál jóval több.
9/21 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy, mondtam nem kell az oktatás! értem én, hogy nem kell tükör fordítás, de a Csillag háborúk ugyanúgy értelmes, sőt még értelmesebb is, mert ugye az angolul is...
2011. máj. 22. 23:21
10/21 anonim válasza:
Nézzétek már a méregzsákot, milyen kis akaratos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!