A csillagok háborúja miről szól?
ez egy űropera és a fanok gyilkolni tudnának egy ilyen kérdés miatt
de én nem vagyok az
18:51 es vok
george lucas irt egy trilógiát egy családról
ennek a második részét vette le és 3 filmet csináltak belöle 4-5-6
1977-1980-1983
majd az első rész jött amiből újjabb trilógiát irtak
1-2-3
1999-2002-2005
a harmadik rész és az abból készülő 7-8-9 film még várat magára
George Lucas 6, mások szerint 9 részesre tervezte a sorozatot. A középső részekkel kezdte, így az elsőként bemutatott Csillagok háborúja valójában a negyedik a sorban. Később felújította a trilógiát (szerintem erre írhattad a '96-ot), majd megrendezte az új trilógiát, ami az előzményeket meséli el.
Egyébként meg nehéz lenne elmesélni a sztorit röviden. Van a gonosz császár, aki uralja az egész galaxist, és vannak ellenállók, akik le akarják győzni. Vannak a jedik, akik amolyan kereszteslovagok, és fénykarddal küzdenek. Mások meg lézerfegyverekkel. Több bolygón, illetve az űrben játszódik. Embereken kívül vannak más fajokhoz tartozó szereplők is, például chewbakka. Vannak szárazföldi és űrcsaták, a régi trilógiában még humor is (az újakban már kevésbé jellemző).
Kedves fanatikusok: közétek tartozom, csak próbáltam röviden válaszolni. :) Ne adjatok negatívot! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!