Sekaiichi Hatsukoi -ban, hány történet van? Én eddig 2 ről tudok. Lesz még több is?
Wííííííí, egy SH-fan! ^^
Az anime 3 történetet foglal magába:
1: A jól ismert Onodera Ritsu és Takano Masamune sztorija.
2: Hatori Yoshiyuki és Yoshino Chiaki <-- Velük most ismerkedtünk meg az 5. részben, és a 6. rész is róluk szól.
3: Kisa Shouta és Yukina Kou. <-- Őket csak az openingben láttam még. Ha jól tudom úgy van, hogy Kisa szereti a nagyon helyes/cuki pasikat, és Yukinával egy könyvesboltban ismerkednek meg. Aztááán kiderül, hogy Yukina nagy shoujo manga szakértő. >.< Nem tudom, hogy ők melyik részben fognak szerepelni.
Amúúúgy a 6. részt már tegnap hajnal 2-kor kiadták a [link] oldalon. Emiatt maradtam fent olyan sokáig. :D
Nagyon megörültem,mikor megláttam a kérdést..XD Még kettő fan..:D
Am én azt olvastam,hogy 3 páros/történet lesz az animében.:)
Mostanában sajnos elég ingadozó a részek fordításának kiadási időpontja..szerintem vasárnap és szerda között érdemes felnézni az oldalra hátha ér minket valami meglepetéés. *-* :)
Köszönöm, mindkettőtöknek :D
néha már tiszta ideg vok, h mikor adják ki a kövit:D:D:D^^*-*
Áh, megvan:D
Am kayak, én is észrevettem (eddigi kedvencem a 7. rész), hogy mikor a mangaboltban talizik a csajjal, ak az eladó az a pali :D:D
Am én nem, naon bírom a többi sztoryt. Én bőőőőven megelégednék azzal a történetkével, amit az 1. részben mutattak. ez idegesített a Junjou Romanticában is, h nem csak Misakiék sztorija ment :@
Azt azért, meg kell hagyni. :D ;D
Am tudja valami, hogy jövő héten, melyik nap jön ki a 8. rész? Addigra, csak megunom a 7. részt, mert már annyiszor láttam, és látni is fogom. :P (A kedvenc jelenetem, mikor Takano berángatja Ritsut a házába, és ott nem engedi ki, meg zavarba hozza, meg lesmárolja, meg áhh.. imádom *-*)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!