Melyik filmen sírtátok el magatokat?
Legutóbb a Schindler listája volt az, amin sírtam.
Amúgy nem szoktam filmeken sírni, mármint ami ilyen szerelmes történet, az engem nem nagyon tud meghatni, az ilyen filmek sokkal inkább, de akkor is ritka, hogy sírnék rajtuk. Talán még a Táncos a sötétben volt olyan, hogy sírtam rajta, de azt már nagyon régen láttam. Más ilyen nem jut eszembe.
Hachi - A leghűségesebb barát.
Mivel a történetet elolvasva tudtaq már mire számítsak, 10 perc se kellett de már könnyeztem, a film végére szabályosan bőgtem de eszevetlenül. Nálam az ilyen filmek nagyon megérintenek. A fejem és torkom is megfájdult a végére.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:25
vagyok
még az avatár végén is bekönnyeztem, amikor rombolták az avatárok otthonát
Rémálom az Elm utcában, Freddy halálán (nem volt szomorú, mégis bőgtem, de nagyon)
Perfect Blue (ezen csak annyira kiakadtam, hogy a végére már sírtam)
Fehér tenyér (nagyon beleéltem magam)
Száll a kakukk a fészkére
Aliens Vs. Predator ( mikor a Predator meghalt...)
Fegyvernepper ( mikor megölték az öccsét)
Meg volt egy dokumentumfilm-féle, bemutatták egy teljesen erőszakos férfi és egy küszködő, bántalmazott nő történetét, de a legelejétől, minden részletet így nagyon kiakasztott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!