Itt nem arra gondolok,hogy irjátok le az összes Disney mesét,hanem csak azokat amelyeket nem szabad kihagyni,amik igaz klasszikusok(mert ma már van egy csomó uj disney mese és háát..már nem a régi).Rájöttem,hogy még sokat nemláttam és szeretném a "kötelezőket" megnézni.Segitenétek?
"a szimbád egy tolvajról szól, nagyon poénos és látványos... "
Tényleg jó mese. :) Ajánlom!
2011. máj. 5. 16:10
12/23 anonim válasza:
Amiket írtak azokat mind érdemes megnézni:)
Ajánlom még : Susie és Tekergő, Hófehérke és a hét törpe, Pán Péter, Toy Story, Egy bogár élete, Micimackó. Azt hiszem a többi klasszikus filmet már írták előttem.
Klasszikus Walt Disney sorozatok érdekelnek ? Ha igen, írok azt is :) Pl. Gumimacik, Timon és Pumba stb.
2011. máj. 5. 16:30
13/23 A kérdező kommentje:
Oke,hát majd megnézem a szimbádot,biztos jó lehet.ezeket már láttam és inkább mesék érdekelnének..
2011. máj. 5. 17:26
14/23 anonim válasza:
Utolsó vagyok :) Én végig mesékről beszéltem, ha nekem írtad, hogy mesék érdekelnek. Szó sem esett a mai nem is tudom mikről. De klasszikus Walt Disney-ben is vannak filmek illetve sorozatok. PL. Kis hableány film ( 3van) és Kis hableány sorozat. Bocsi ha valamit félreérthetően írtam :D Sokszor volt már félreértés, hogy filmnek nevezem az egész estés meséket :)
2011. máj. 6. 10:12
15/23 A kérdező kommentje:
Csak arra értettem,hogy irtad a meséket és aztán irtad,hogy érdekelnének sorozatok is?és erre irtam hogy inkább csak a mesék érdekelnének :)
2011. máj. 6. 17:47
16/23 anonim válasza:
Számomra csak a régiek klasszikusok, és én azokra mondom, hogy kihagyhatatlan, ha már Disney:
Oroszlánkirály, Aladdin, Pocahontas, Szépség és a szörnyeteg, Ariel, Notre Dame-i toronyőr... azt hiszem ennyi.
Meg ez ugyan nem Disney mese, de szerintem szintén jó: Anastasia
2011. máj. 10. 08:18
17/23 anonim válasza:
Mulan, Szépség és a szörnyeteg, Pocahontas, Hófehérke, Hamupipőke, Csipkerózsika, Aladdin, Alice csodaországban, A kis hableány, Anasztázia, Tarzan, Oroszlánkirály, Dzsungel könyve. Nekem ezek a kedvenceim :)
2011. máj. 10. 12:12
18/23 anonim válasza:
Hello Tök igazad van...én abszolut Tarzan rajnogó vagyok, imádom, szerintem kihagyhatatlan, de amit tényleg nagy Az oroszlánkirály, Aladdin és egy kicsit újabb a Mackótestvér :)Ja a Sinbad az Dreamworks film, de igen jó :)
2011. máj. 11. 16:04
19/23 A kérdező kommentje:
Amit még nem láttam ezek közül:Tarzan,Anasztázia,a notre dome-i toronyőr,Alice csodaországban,de igérem pótoloom :)A mackótestvérnek épp pár napja néztem meg az 1. részét és a 2.ot is megakarom :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!