Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » "Kötelező" Disney mesék?

:) :) :) kérdése:

"Kötelező" Disney mesék?

Figyelt kérdés

Itt nem arra gondolok,hogy irjátok le az összes Disney mesét,hanem csak azokat amelyeket nem szabad kihagyni,amik igaz klasszikusok(mert ma már van egy csomó uj disney mese és háát..már nem a régi).Rájöttem,hogy még sokat nemláttam és szeretném a "kötelezőket" megnézni.Segitenétek?

14L

2011. máj. 4. 16:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"a szimbád egy tolvajról szól, nagyon poénos és látványos... "

Tényleg jó mese. :) Ajánlom!

2011. máj. 5. 16:10
 12/23 anonim ***** válasza:

Amiket írtak azokat mind érdemes megnézni:)

Ajánlom még : Susie és Tekergő, Hófehérke és a hét törpe, Pán Péter, Toy Story, Egy bogár élete, Micimackó. Azt hiszem a többi klasszikus filmet már írták előttem.

Klasszikus Walt Disney sorozatok érdekelnek ? Ha igen, írok azt is :) Pl. Gumimacik, Timon és Pumba stb.

2011. máj. 5. 16:30
 13/23 A kérdező kommentje:
Oke,hát majd megnézem a szimbádot,biztos jó lehet.ezeket már láttam és inkább mesék érdekelnének..
2011. máj. 5. 17:26
 14/23 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok :) Én végig mesékről beszéltem, ha nekem írtad, hogy mesék érdekelnek. Szó sem esett a mai nem is tudom mikről. De klasszikus Walt Disney-ben is vannak filmek illetve sorozatok. PL. Kis hableány film ( 3van) és Kis hableány sorozat. Bocsi ha valamit félreérthetően írtam :D Sokszor volt már félreértés, hogy filmnek nevezem az egész estés meséket :)
2011. máj. 6. 10:12
 15/23 A kérdező kommentje:
Csak arra értettem,hogy irtad a meséket és aztán irtad,hogy érdekelnének sorozatok is?és erre irtam hogy inkább csak a mesék érdekelnének :)
2011. máj. 6. 17:47
 16/23 anonim ***** válasza:

Számomra csak a régiek klasszikusok, és én azokra mondom, hogy kihagyhatatlan, ha már Disney:

Oroszlánkirály, Aladdin, Pocahontas, Szépség és a szörnyeteg, Ariel, Notre Dame-i toronyőr... azt hiszem ennyi.

Meg ez ugyan nem Disney mese, de szerintem szintén jó: Anastasia

2011. máj. 10. 08:18
 17/23 anonim válasza:
Mulan, Szépség és a szörnyeteg, Pocahontas, Hófehérke, Hamupipőke, Csipkerózsika, Aladdin, Alice csodaországban, A kis hableány, Anasztázia, Tarzan, Oroszlánkirály, Dzsungel könyve. Nekem ezek a kedvenceim :)
2011. máj. 10. 12:12
 18/23 anonim válasza:
Hello Tök igazad van...én abszolut Tarzan rajnogó vagyok, imádom, szerintem kihagyhatatlan, de amit tényleg nagy Az oroszlánkirály, Aladdin és egy kicsit újabb a Mackótestvér :)Ja a Sinbad az Dreamworks film, de igen jó :)
2011. máj. 11. 16:04
 19/23 A kérdező kommentje:
Amit még nem láttam ezek közül:Tarzan,Anasztázia,a notre dome-i toronyőr,Alice csodaországban,de igérem pótoloom :)A mackótestvérnek épp pár napja néztem meg az 1. részét és a 2.ot is megakarom :)
2011. máj. 11. 20:18
 20/23 A kérdező kommentje:
ja + Aladin-t se..
2011. máj. 14. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!