Ajánlanátok nekem nagyon jó Walt Disney meséket?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a meséket,főleg az újabbakat.. Megnéztem az Így neveld a sárkányodat ill. Az aranyhaj és a nagy gubancot is. Aki tudna ajánlani valamit azt megköszönném. :)2011. okt. 27. 14:09
1/10 anonim válasza:
Szerintem a Verdák 1-2-őt érdemes végignézni, az 1. rész lett a legjobb!:-)
2/10 anonim válasza:
A Hercegnő és a béka! Minden benne van, az Oroszlánykirály-tól, a kishableányig.
3/10 anonim válasza:
Az így neveld a sárkányod nem Disney.
Ha újat akarsz, akkor az Aranyhaj van, ami új és jó is. Esetleg az új Micimackó.
4/10 A kérdező kommentje:
A verdákat letöltöttem,meg fogom nézni. A hercegnő és a békát már láttam többször is nagyon klassz mese. :)
Az aranyhajat pedig már láttam,de az új Micimackónak majd utána nézek. :) Köszi a válaszokat.
2011. nov. 2. 08:27
7/10 anonim válasza:
Szépség és a szörnyeteg - régebbi és biztos láttad, de nagyon jó (-:
8/10 anonim válasza:
Oroszlánkirály, Atlantis, A kincses bolygó,Herkules
10/10 Hironix válasza:
Őszintén mondom, ha volt gyerekkorod, akkor az összeset láttad a régiekből. Márpedig azokat érdemes megnézni, az újak nem rosszak...inkább csak elmennek.
Ha megbántottalak, mivel nem neked kell, hanem egy kisebb korú ismerősödnek, akkor ne válogassatok. A Google a barátod, nála megtalálod az összeset, használd ki.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!