Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » "Kötelező" Disney mesék?

:) :) :) kérdése:

"Kötelező" Disney mesék?

Figyelt kérdés

Itt nem arra gondolok,hogy irjátok le az összes Disney mesét,hanem csak azokat amelyeket nem szabad kihagyni,amik igaz klasszikusok(mert ma már van egy csomó uj disney mese és háát..már nem a régi).Rájöttem,hogy még sokat nemláttam és szeretném a "kötelezőket" megnézni.Segitenétek?

14L

2011. máj. 4. 16:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
herkules, tarzan, meg a szimbád, bocs ha ez nem disney csak most ezek jutottak eszembe
2011. máj. 4. 16:49
 2/23 anonim ***** válasza:
aladin,kishableány,pinokkió♥
2011. máj. 4. 16:56
 3/23 anonim ***** válasza:
oroszlánkirály, macskarisztokraták, szépség és a szörnyeteg
2011. máj. 4. 16:57
 4/23 anonim ***** válasza:
Csipkerózsika, Hófehérke, Aladdin, Oroszlánkirály, 101 kiskutya, Pocahontas, A dzsungel könyve, Hamupipőke, A kis hableány, A szépség és a szörnyeteg, A Dumbo, Bambi, most ennyi jutott eszembe..
2011. máj. 4. 16:58
 5/23 anonim ***** válasza:

Oroszlánkirály,Hercegnő és a béka,Anasztázia (ez nem Disney de annak tűnik XD),Atlantisz,Dumbo,Herkules,Szépség és a Szörny, Notre Dame-i toronyőr

És ami nem Disney de jó: Egyiptom hercege

2011. máj. 4. 17:24
 6/23 anonim ***** válasza:
87%

A szépség és a szörnyeteg.

És, hogy miért nem szabad kihagyni? Megmutatja, hogy nem a külső a legfontosabb, hanem a belső értékek ábrázolják, kik is vagyunk valójában. :)

2011. máj. 4. 17:30
 7/23 A kérdező kommentje:
Herkules,Tarzan(egy kicsit láttam),Szimbád(ez miről szól?),A notre dame-i toronyőr.amit még nem láttam de lécci még irjatok,mert biztos van még,csak nekem sem jutnak az eszembe..Köszi,várom a többi :)
2011. máj. 4. 17:43
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Mulan
2011. máj. 4. 19:55
 9/23 A kérdező kommentje:
Megvolt :)Pont a tegnap néztem meg mind2 részsét.Nagyon jó mese :)Köszi :)
2011. máj. 5. 07:41
 10/23 anonim ***** válasza:
a szimbád egy tolvajról szól, nagyon poénos és látványos
2011. máj. 5. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!