Megérdemelné az Alkonyat-Napfogyatkozás a 8 arany málnát?
Szerintem semmiképp sem!A Twilight filmek közül szerintem eddig ez volt a legjobb rész,nem tudom,mire fel a 8 arany málna-.-
Egyébként olyan fura,hogy ha valami jó,minden tini arról beszél egy ideig,vagy az a nagy kedvenc(pl.Twilight,vagy Justin Bieber),akkor miért van,hogy egy idő után már mindenki fikázza?Nem is olyan rég a Twilight még tök jó volt,most meg mindenki így lehúzza?Hirtelen ilyen gáz lett,vagy mi??Nem értem...
utolsó válaszolónak: hát.. szerintem sosem nem volt annyira tök jó a Twilight.. az első rész még olyan: 'jó olvasni kikapcsolódásnak' könyv volt, a többi egyre rosszabb, nyálasabb lett. Ugyanígy a filmekkel is. Sőt, azoknál még jobban, mert a színészek is 'érdekesen' alakítanak..
Szóval szerintem nem azért húzza le a sok ember, mert a tinik szeretik, és akkor már csak rossz lehet.. hanem mert egyszerűen sz*r(nak tartják). Justin Bieberről nem is beszélve..
De ez csak egy vélemény..
Én is utálom, amikor valami divatos lesz, és akkor közben divatos lezs fikázni is.
De a Twilight tényleg szar. És az, hogy al egjobb rész eddig, az megdöbbentő. Az elsőt még úgy ahogy el lehetett viselni, a tök jellemtelen színészi játékokkal, a rosszul felépített forgatókönyvvel, és a fantáziátlan operatőri munkával. Az Eclipse viszont már konkrétan elviselhetetlen. SZar a rendezés, egyik jelent sem működik, aminek érzelmet kéne kiváltania, és zseniálisan megcsinálták, hogy úgy tűnik, mintha semmiről sem szólna. Arról meg már ténylegn em is beszélek, hogy ha valaki egy sikersorozatnak már a harmadik részében játszik, akkor menjen már el valamiféle színészórákat venni...
Meg, többet is. Az egész széria katasztrófa, pedig az elején én is szerettem, de nem hagyott olyan mély nyomot bennem, mint más könyvek.
Ráadásul a két főszereplőtől hánynom kell.
Én azon a véleményen vagyok, hogy eddig ez volt a legjobb rész filmben. Nem vagyok nagy rajongó. Olvastam a könyveket, láttam mindegyik részt, de objektíven próbálom megítélni mindig a dolgokat, nem elvakultan. A könyvek tényleg olyan "kikapcsolódásnak jó könyvek"... Az első rész a sok átírással elég bénára sikerült... A második még rosszabb lett. Viszont a harmadik nekem egészen tetszett. Na nem mondom azt, hogy a legjobb, de voltak kifejezetten jó részek és az üldözéses jelenetnél még izgultam is, hogy mi lesz, noha tudtam a végeredményt.Igazából két kategóriában nem jelöltem volna, a legrosszabb rendező és talán a legrosszabb forgatókönyv. Talán egy jobb szereplőgárda jobbat is ki tudott volna belőle hozni. De azért nem mindegyiküket kell leszólni sem, mert vannak közöttük jó színészek is, csak hát egy fecske nem csinál nyarat... :/
Szerintem. :)
Jó, szerintem abszolút szubjektív, hogy ki hogy ítél meg egy filmet, egy színészt vagy bármit... :/ Nem kell szóról szóra adaptálnia a könyvet, de ha elveszti a könyv hangulatát, akkor már semmi értelme...
Például Az időutazó feleségéből is rengeteg részt kihagytak és átírtak mégis megmaradt a könyv hangulata, sőt talán még egy kicsit jobb is lett.
De mondom, ez az én véleményem. :) Nem vagyok profi kritikus csak egy egyszerű mozirajongó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!