Csak minket idegesít a valóvilágban Alekosz?
Figyelt kérdés
A valóvilágban csak engem idegesít Alekosz ? nem tudom mért de nekem nagyon nem szimpatikus :/ Csak én vagyok vele így ?2010. nov. 30. 23:25
11/15 anonim válasza:
Engem mindenki irritál, ezért nem kell nézni.
12/15 anonim válasza:
Én is utálom! -.-"
Valaki kiváncsi,hogy hogy nézett ki szandika régen?? Íme:
Most őszintén,szerintetek ez a lány normális?
13/15 anonim válasza:
Hát, ha jobban érzi magát. Amúgy nekem a Szandika pont nagy meglepetés, nem akkora s3gg, mint amekkorának tűnik...
14/15 anonim válasza:
Én először bírtam Alekoszt, mostmár kezd telelenni vele a f*szom .. xD Nézem a VV-t mindig, mert szeretek röhögni, meg nézni hogy megint ki milyen baromságot csinált, de mostanában egyre inkább alekosz szerelmi bánatáról van szó és már unom. Mi a k*rvaannyáért mentbe b*meg, ha egyszerűen pinahiánya van, a nap 24 órájában ?! Azt lesi kire tud rámászni, amikor Gigi normálisan elmondta, hogy nincs esélye, akkor csak pont neki nem esett le, és nyomul rá tovább, mondja Olivérnek hogy ebből még ki lehet hozni valamit... Nevetséges, én a Gigi helyében úgy pofán bsztam vna hogy csak úgy csattan. Kajak kihozza belőlem az állatot, meglátom és már hányingerem van, egy hülye f*sz, ennyi.
15/15 anonim válasza:
Az elején jópofának tartottam őt, Alekosz magának ássa az árkot már. Főleg amit a szombati összefoglalón a "bulin" művelt... Aztán még felborította Lacit a székkel, meglöki 3x, és még csodálkozik hogy felborult?
Én mondjuk nem élem át annyira a VV ben élők helyzetét, mint az előttem lévő kedved válaszoló, de szoktam nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!