Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok a Wicked-ről?...

Mit gondoltok a Wicked-ről? Szerintetek nem túlértékelt?

Figyelt kérdés

tegnap 22:00
 1/3 PMC Wagner ***** válasza:
én a musicaleket alapból rühellem szóval nem tudom mit mondani rá.
tegnap 22:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Azt nem mondanám túlértékelt, mert mindenki mást értékel. Utálom ezeket a kifejezeséket, mint a túlértékelt vagy felhypolt, mert az embereknek nem valami objektív szabályrendszer alapján kell érdeklődést mutatniuk valami iránt.

Szerintem olyan nagyon műanyag és a szádba rágja a tanulságot. Ugyanakkor valahol nagyon értelmetlen és logikátlan is.

Pl. Elzaba mindenkinek fura, mert zöld, de nem fura, hogy a dadája egy beszélő, humanoid medve.

És a darabban tudtommal ezek a beszélő állatok nincsenek is benne. Bár annyira nem nagy eltérés, hiszen beszélő oroszlán biztos létezik, ha Dorothy sztoriját vesszük alapul. Na mindegy.

De ezt inkább csak a dalok miatt érdemes nézni. A többi az olyan semmi szerintem.

tegnap 22:58
 3/3 anonim ***** válasza:

A színészgárda és az aktuális társadalmi-politikai trendek miatt durván erőteljes és hatásos reklámkampányt kapott a film. És ha van 1-2 dallam, akár csak dallamfoszlány, ami tipikusan olyan, hogy beragad a fejedbe, akkor elérte a célját - és önmagát reklámozza azokon keresztül, akik akár csak fél szavakban is beszélnek róla (mint te, ahogy ezt a kérdést megírtad).

A túlértékeltség relatív, szubjektív. Egy gyereknek lehet, hogy ez lesz, ami elindítja az énekesi karrierjén, míg az anyja, aki nyolcezredjére ül le vele megnézni, a halálos ágyán is ezt a filmet fogja átkozni.

De ami engem illet, ha így nézem, túlértékelt, ha úgy nézem, nem az.

tegnap 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!