Scarlett Johansson túlértékelt színésznő szerintetek?
Figyelt kérdés
Szerintetek jogos az a felhajtás ami körülötte van hosszú évek óta?júl. 31. 20:22
1/8 anonim válasza:
Elég jó színésznőnek tartom, vannak jó alakításai, de több olyan filmben is szerepel, ami előbbi teljesítményeihez hasonlítva szerintem szánalmas
2/8 A kérdező kommentje:
Tudnál példát mondani?
júl. 31. 20:49
3/8 anonim válasza:
Nem tűnt fel, hogy felhajtás lenne körülötte
4/8 anonim válasza:
Nem tartom különösebben tehetségesnek, de rossznak sem. Átlagos színésznő. Viszont külsőleg átlagon felüli.
5/8 Gál Gábor 2024 válasza:
"Scarlett Ingrid Johansson (Manhattan, 1984. november 22. –) Tony- és BAFTA-díjas, kétszeres Oscar-díjra és ötszörös Golden Globe-díjra jelölt dán származású amerikai színésznő, énekesnő és modell. "
Ezek alapján szerintem nincs túlértékelve :)
6/8 anonim válasza:
Elég jól nézki, színészkedés nála átlagos, egyetlen egy jó filmet nem tudok mondani róla, amiben nagyon jót játszott volna, szóval igen, túlértékelt
én sem értem honnan szedted, hogy nagy felhajtás lenne körülötte, egyáltalán nincs és nem is volt
7/8 anonim válasza:
Nem a szerepei, hanem a megjelenése miatt volt egy időben nagyon felkapva
8/8 anonim válasza:
Nem is a filmjei miatt volt rola sok hír, hanem pl a diesney ellen inditott pere, es más más hasoló esete miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!