Melyik a világ valaha volt legtúlértékeltebb sorozata?
Gondolom ezt is ő írta ki: https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
Szánalom ezen ennyit ugrálni.
A Wednesday-t és a Stranger Things-t nem láttam, a Trónok harca és a Squid Game egyáltalán nem rosszak szerintem.
Én a Mandalorian-ra szavaznék. Igaz, csak két részen sikerült végigszenvednem magamat, úgyhogy ezek alapján tudok ítélni. Unalmas, lapos, nincsenek benne új ötletek. De úgy ajnározták, mint a Star Wars univerzum megmentőjét. De két rész alatt egyetlen egy érdekes dolog sem történt benne. Még a Disney-trilógia legrosszabb filmje is jobb, mint a Mandalorian. A filmek legalább érdekesen rosszak.
És a Witcher hol van?
A szavazásban lévő sorozatok egyáltalán nem rosszak. A Trónok harca utolsó 2 évada mondjuk trágya lett, de maga a sorozat nem rossz. Márpedig a túlértékeltséghez az kell, hogy rossz legyen, mégis nézzék.
A Mandalorian... háááát ja. Mondjuk ott az a furcsa, hogy miért néz Star Wars-t az, aki alapvetően nem Star Wars fan?:D Számomra itt a bibi, hogy olyanok is nézték akiknek lövésük sem volt a SW világáról.
De szerintem végső soron a Mandalorian nem túlértékelt, mert elég sok helyen lehúzták, sok kritikát kapott. A túlértékeltséghez meg ugye az is kell, hogy magasra értékeléjék, szeressék az emberek annak ellenére, hogy szar:D
A Witcher viszont egy rakás fos. Henry Cavil iszonyatosan jó benne, de... kb ennyi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!