Melyik volt eddig a legdurvább és legfélelmetesebb horror film amit valaha is láttatok?
Figyelt kérdés
Már minden horror és sci-fi filmet láttam és kíváncsi lennék saját tapasztalatokra is. Köszönöm!2022. nov. 23. 02:35
1/26 anonim válasza:
Semmilyet sem merek megnézni, nem hiányoznak az évekig tartó rémálmok.
2/26 anonim válasza:
Kör filmek.
Az nem tűnt gyerekként elképzelhetőnek hogy egy pszichopata láncfűrészes gyilkos majd pont hozzánk tör be mészárolni, viszont tv minden szobában volt és az enyém pont az ágyamra nézett.
3/26 anonim válasza:
A kör filmeket én is imádtam. Most így felnőtt fejjel sajnos már egyik sem tud igazán megrémíteni, de gyerekként még nagyon féltem az átok 2 után is. Kayako egy ijesztő jány. [link]
4/26 anonim válasza:
A legjobban a Paranormal Activitytől féltem. Amin a legjobban kiborultam az a Silent Hill volt, az a rész, amikor - SPOILER - elégetik a rendőrcsajt - SPOILER VÉGE.
5/26 anonim válasza:
Emberi szàzlàbú.. A legdurvàbb horror amit valaha láttam. Nem ajànlom senkinek
6/26 anonim válasza:
Kötél idegeim vannak így engem se az emberi 100 lábú se semmilyen horror nem tud megbotránkoztatni gyerekként se tudott, jóízűen megkajáltam azok mellett is xd. De a kedvenceim a Fűrész filmek, Terrifier filmek.
7/26 anonim válasza:
#6 akkor érdemes lenne szakembert felkeresni ha ilyen brutàl filmek semmilyen érzést nem vàltanak ki nàlad :D
9/26 anonim válasza:
Attól mert nem vagyok olyan gyenge gyomrú meg elpuhult mint a mai legtöbb ember nincs szükségem szakemberre xd. Egy állat halála jobban megvisel, hamarabb sírom el magam és lesz rossz érzésem pl. A Hacsi a leghűségesebb baráton mint ezektől a filmektől.
10/26 anonim válasza:
#9 na itt a gond. Ha egy àllat halála jobban megvisel mint egy emberé xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!