Szerinted melyik a legfélelmetesebb, legmegrázóbb horror, amit valaha láttál? Főleg a feszültség legyen a központban.
Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 18:31
3/35 anonim válasza:
Halálos hallgatás
Átok
Kedvencek temetője
Végzetes kitérő
Nekem ezek a parás filmek .
4/35 anonim válasza:
Szerintem a Paranormal Activity para tud lenni, ha este egyedül nézed.
5/35 anonim válasza:
Kedvencek temetője, Kör :o) Nem tudom miért, engem a mai napig megvisel lelkileg... talán van valami a tudatalattimban.
6/35 anonim válasza:
a mártírok.
3 napig a fejemben volt.
7/35 A kérdező kommentje:
A mártírok tényleg egy jó film, de engem valahogy nem ijeszt meg.
2012. máj. 25. 06:45
8/35 anonim válasza:
Eden Lake - Gyilkos kilátások a legnyomasztóbb horror amit valaha is láttam. Egy hétig nem bírtam kiverni a fejemből.
9/35 anonim válasza:
Nekem is a Mártírok,és nem azért mert "megijesztett".Napokig ez járt a fejemben,nagyon megrázó volt.
Engem a szellemes,kísértetes filmek paráztatnak,amelyek akár reálisak is lehetnek,:Másvilág,Insidious.
Nem tudhatjuk mik léteznek körölöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!