Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerinted melyik a legfélelmet...

Szerinted melyik a legfélelmetesebb, legmegrázóbb horror, amit valaha láttál? Főleg a feszültség legyen a központban.

Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 18:31
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

A mártírok, hotel, Fűrész 1, Eden lake meg minden olyan horror amiben olyan elmebeteg ember a "gonosz" aki tulajdonképpen létezhetne akár a valóságban is, aki akár a szomszédod is lehetne és nem is tudnál róla...

Az ilyen szellemes, vámpíros, ufós-alienes, szörnyes, árnyékos, más dimenziós, űrhajós, farkasemberes, szellemes, halálból visszatérős, génmanipulációs stb hülyeségektől halálra unom magamat maximum a the thing -el az élen.

Persze vannak az imént felsoroltak között örök klasszikusok: Alien, predator, a Köd, Kedvencek temetője, Ház a kísértethegyen, Rémálom az elmutcában, ezek mind hatalmas filmek de sosem értettem mi bennük a horror? ha picit is racionálisan gondolkodik az ember akkor szerintem nem lehet parázni ezektől max 5 éves kor alatt.

Sőt van egy baki amire kimondottan mérges vagyok, az pedig az üzenetet küldünk az űrbe, 10 -20 -30 év múlva pedig jön az invázió... annyi idő alatt oda se érne az üzenet, ez főleg akkor dühítő mikor sok millió dolláros filmről van szó. Nehogy már senki se tanuljon fizikát.

Végül, de nem utolsó sorban a legvacakabbak azok az ufo-s horrorok, melyben jönnek az ufo-k kiirtják, szinte az egész bolygót, de jön egy maroknyi kamasz akik rájönnek, hogy hogyan kell kinyírni őket és happy end...

2012. máj. 31. 20:12
 32/35 anonim válasza:
31%

Paranormal activity 1 2 3

De a legjobb sztem a stay alive :)

2012. jún. 1. 19:57
 33/35 anonim válasza:
A rítus.Sir Anthony Hopkins is játszik benne.Beteg!.....
2012. jún. 6. 18:29
 34/35 anonim válasza:

Én is nagy horror rajongó vagyok.

olvasgattam a hozzászólásokat, és bizony 1-2 kedvencemet megtaláltam

Haute Tension - Magasfeszültség : ez tényleg nagyon jó

Eden Lake - Gyilkos kilétésok : ez is borzasztó hatásos

Paranormal Activity : elég béna, egy racionális gondolkodású ember végig únja.. ilyen olcsó béna film.

amik jók még:

Hostel 1,2

Az erdő fogjai

Kocka 0,1,2

Halott madarak

Texasi láncfűrészes..

Halálos kitérő 1,2

Az átok

..több most nem jut eszembe

2012. jún. 19. 08:53
 35/35 anonim ***** válasza:
Ba..ki most néztem meg a kedvencek temetőjét, de nem merem tovább nézni, uhh nagyok megijesztett ez a film.Most egy jó pár napig/hónapig nem nézek ilyen filmeket, szó szerint kezdek meghülyülni, tegnap későn aludtam el, és hallottam hogy lépked valaki, kopogás meg ilyesmi, utána abbahagyta.Kinyitottam a szemem, majd megint lépések, egyből becsuktam és egy hideg levegő futott át a nyakamnál.UUU nem akarok ilyenekiet nézni-_-ba..ki már megint kopogás, és egyedül vagyok itthon:,(
2012. jún. 21. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!