Szerinted melyik a legfélelmetesebb, legmegrázóbb horror, amit valaha láttál? Főleg a feszültség legyen a központban.
A mártírok, hotel, Fűrész 1, Eden lake meg minden olyan horror amiben olyan elmebeteg ember a "gonosz" aki tulajdonképpen létezhetne akár a valóságban is, aki akár a szomszédod is lehetne és nem is tudnál róla...
Az ilyen szellemes, vámpíros, ufós-alienes, szörnyes, árnyékos, más dimenziós, űrhajós, farkasemberes, szellemes, halálból visszatérős, génmanipulációs stb hülyeségektől halálra unom magamat maximum a the thing -el az élen.
Persze vannak az imént felsoroltak között örök klasszikusok: Alien, predator, a Köd, Kedvencek temetője, Ház a kísértethegyen, Rémálom az elmutcában, ezek mind hatalmas filmek de sosem értettem mi bennük a horror? ha picit is racionálisan gondolkodik az ember akkor szerintem nem lehet parázni ezektől max 5 éves kor alatt.
Sőt van egy baki amire kimondottan mérges vagyok, az pedig az üzenetet küldünk az űrbe, 10 -20 -30 év múlva pedig jön az invázió... annyi idő alatt oda se érne az üzenet, ez főleg akkor dühítő mikor sok millió dolláros filmről van szó. Nehogy már senki se tanuljon fizikát.
Végül, de nem utolsó sorban a legvacakabbak azok az ufo-s horrorok, melyben jönnek az ufo-k kiirtják, szinte az egész bolygót, de jön egy maroknyi kamasz akik rájönnek, hogy hogyan kell kinyírni őket és happy end...
Paranormal activity 1 2 3
De a legjobb sztem a stay alive :)
Én is nagy horror rajongó vagyok.
olvasgattam a hozzászólásokat, és bizony 1-2 kedvencemet megtaláltam
Haute Tension - Magasfeszültség : ez tényleg nagyon jó
Eden Lake - Gyilkos kilétésok : ez is borzasztó hatásos
Paranormal Activity : elég béna, egy racionális gondolkodású ember végig únja.. ilyen olcsó béna film.
amik jók még:
Hostel 1,2
Az erdő fogjai
Kocka 0,1,2
Halott madarak
Texasi láncfűrészes..
Halálos kitérő 1,2
Az átok
..több most nem jut eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!