Szerinted melyik a legfélelmetesebb, legmegrázóbb horror, amit valaha láttál? Főleg a feszültség legyen a központban.
Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 18:31
21/35 anonim válasza:
Nem tudom már ki írta itt a magasfeszültséget, de az nekem is nagyon bejött, magas volt bennem a feszültség végig :D de aztán a végén csak néztem, hogy milyen csavart raktak a sztoriba -.-" nem akarok spoilert, de a vége sztem olyan, ha visszaemlékezel a történetre, akkor így csomó minden hülyeséggé válik..pl egy autós üldözésnél a gyilkos kergette a csajt, de a végén kiderül hogy a csaj kergette saját magát? :D akkor hogy vezetett egyszerre 2 kocsit? stb
22/35 anonim válasza:
az átok és a kedvencek temetője-ahogy már mondták-, a Tudom mit tettél tavaly nyáron az nem olyan ijesztő, de nekem tetszett. De a kedvencem a Paranormal Activity. Mind a hármat láttam,és a szőr felállt a karomon. ajánlom, hogy este nézd meg :)
14f
23/35 anonim válasza:
"A tébolyultak" is jó film ebben a kategóriában, bár nem a legmegrázóbb amit láttam, most nézem, kb a felénél tartok, de csak ajánlani tudom.
24/35 limaia válasza:
Paranormal activity.beszarás!imádom a horrorokat,de ez...ha eddig nem hittél a szellemekben,ez után elgondolkodsz,hogy mi is van...de az Elhagyatva is jó film.
26/35 anonim válasza:
A kör,a halálos kitérő 1,2 része de a 2.része jobb.Valami van oda lent,kabinláz is nagyon jó ez ajánlom.Ezek teljes egészébe félelmetesek.
28/35 anonim válasza:
A szerb film…
Na az tényleg egy beteg alkotás.
Ha jókedvűen kezded el nézni, utánna biztos nem lessz az… úgy egy hétig….
29/35 anonim válasza:
Event Horizon ,avagy Halálhajó.Örökre nyomot hagyott bennem.Nagyon sok pénzt kellene elém tenni hogy újranézzem.
30/35 anonim válasza:
12 éves vagyok, és egyszer megnéztem a "Tükrök" című filmet. Utána nem igazán akartam tükörbe nézni, elég hülye dolgok kísértik a fantáziámat az ilyen filmektől, nem is igazán tudom miért nézem. Bár ebben csak a horror szó szerepel, de nekem a horrorra akadva 1,4 tetszik a legjobban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!