Fogják még valaha ismételni a "Riley a nagyvilágban"t?
Mostanában egyáltalán nem adják, pedig most fordult meg a fejemben, hogy végignézném az egész sorozatot.
Egy kis "előzményleírás":
Korábban, csak néhány részt megnéztem, amikor éppen nem ment más. Akkor még talán nem fogott meg annyira, mert az ilyen jellegű sorozatoknál inkább a vígjátékságra voltam akkor rákattanva. Ez a sorozat más, mint a legtöbb hasonló Disney sorozat, mert nem annyira a vígjáték vonalt képviseli, nem az abszurd humort erõlteti, hanem emberibb, hétköznapibb, próbálja az emberi értékeket, a kapcsolatok, a barátság fontosságát bemutatni, egy tinédzser iskolás lány és a szülõk életében (különösképpen egy lányos apuka életében, aki ráadásul a lánya történelemtanára is egyben) elõforduló jellemzõbb helyzeteket több nézõpontból is... Később jöttem rá, hogy valójában ebben rejlik a sorozat különlegessége.
Nemrég néztem végig pár Disney sorozatot (pl.: Hannah Montana, Laborpatkányok, stb., amik tetszettek is nekem), és most ezt a sorozatot is ugyanígy végignézném. Egyben esélyt is adnék neki, hogy nálam is különleges helyet foglaljon el (azok alapján, amiket leírtam).
A Riley a nagyvilágban 1-2. évada, ha jól láttam, fent van sorozatbaráton, de a 3. évadhoz nincsenek linkek...
Köszi.
Csak annyi a gond, hogy nincs Ncore-om (vagy legalábbis nem vagyok meghívva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!