A streaming csatornák miért nem vezetnek be lmbtq vagy rassz szűrő funkciót?
A Disney amúgy is sokszor cenzúráz dolgokat keleti országok kedvéért, pl. arab vagy orosz országokban kivágja a meleg jeleneteket, Kínában leszedi a feketéket a plakátról.
Nem lenne akkor népszerű egy olyan streaming szolgaltatás, ami töröl nem óhajtott jeleneteket filmekből és sorozatokból?
Mivel nyugaton sem kíváncsi mindenki ilyesmire. Pl. be lehetne állítani, hogy úgy fusson a film, hogy automatikusan kivágja az lmbtq jeleneteket.
Vagy két alternatívát is leforgathátnák a filmből, amiben a karakter egyszer fekete, egyszer fehér és mindenki azt nézi meg, ami neki jobban passzol.
Ezzel mindenki kedvére tudnának tenni és lehet több lenne az előfizető.
Már amúgy is csinálják néhány ország kedvéért, akkor miért ne csinálhatnák mindenki kedvéért?
Javaslom, legyen az Egri csillagoknak 147 kiadása.
Kritikus részek:
kislány és kisfiú együtt fürdenek
kislányt és kisfitút fürdés közben meglesi egy felnőtt férfi
a kisfiúra bízott lovat ellpoják
az egyik szereplőt bornemisszának hívják. Miért nem sörnemissza
…
erőszak durva megjelenítése szurok, forró leves és tűzkerék által
megtévesztés (magukat olasznak hazudó magyarok
fogyatékkal élő rossz színben feltüntetése
Folytassam?
Hopp, hogy sikerült dupláznom? A 21. tévedés, bocs
Ez ment volna:
Boldogult ifjúságom nekem a távoli múlt, valójában csak a tegnapelőtt. Nem is olyan régen még a rajzfilmek rengeteg élőmunkával készült, 2 dimenzióban. Most meg több perces videókat csodálok, tökéletesen megalkotva. Rendkívül részletgazdag, realisztikus. És kizárólag AI-val jött létre.
Kérdező, lehet 2-3 év, és azt mondod a megjelenítődnek, hogy Dante Isteni színjátékát szeretném nézni filmen. Legyen két órás, és ezt így mutasd, azt meg úgy. És hipp-hopp legyártja neked, kívánságod szerint.
Addig viseld el ezt a rettenetes valóságot valahogy.
19. Kivéve, hogy ilyesmiket sehol sem írtam. De látod te is szeretsz fantáziálni és megvan a magad buborékja (onnan szedted a kaukázisi jelzőt is, mert ez amerikai nyelvjárás és ezért tartasz minden tőled eltérő véleményt provokációnak). Ezen nem tudok változtatni és nem is akarok.
Ellenben szerintem ilyen feszültségre nincs szükség senki életében, mert egymást az emberek soha nem fogják meggyőzni és csak ilyen keserű személyeskedések maradnak, alaptalan ócsárolásokkal.
Eléggé haszontalan és primitív.
Még egy ok az önkéntes cenzúra mellett.
22. Én a filmek többségét el tudom viselni. A körítést, értsd embereket és szociális médiát körülötte már nehezebben.
Amúgy az AI tényleg jó megoldás lehet majd. Remélhetőleg jobban adaptálják majd a művészethez és segít majd a társadalmon végül.
25. Ez nem teljesen igaz. Ha bedől egy cég, akkor egy másik fel tudja vásárolni. Azaz megcsinálhatnak egy szándékosan rossz filmet, hogy levigyék az értéket egy cégnek és mások fel tudják olcsóbann vásárolni.
Mindenesetre azt hiszem elment egy érdekes irányba az egész, mert sehol sem írtam, hogy miért készítik a filmeket. Ez ilyen szempontból lényegtelen is. A lényeg a felesleges feszültségen van, amit generál és amire nincs szükség a társdalomban.
Nem tudom, hogy kik azok a "mi". És honna szedted, hogy szapultam Arielt?
De jó, hogy felhoztad, ugyanis az a film is sok feszültséget termelt és szinte mindenki felhasználta ezt. 600 milliós bevétel sok feleslegesen felizgatott vagy felhergelt ember árán. Erre büszkének kéne lenni?
Teljesen toxikussá változtatták az internetes környezetet. Ebben nem tudom, hogy te pl. milyen pozitívumot látsz. Mert az emberek nem lettek eflogadóbbak, éppen pár hete nyert Trump és mindkét oldal még mindig tiszta ideg. Ez tényleg haladás.
Azt nem tartom győzelemnek, amikor egy korábbi gyűlölt entitást lecserélnek egy új gyűlölt entitásra. Mert az elfogadás és haladás mértékét nem növeli.
Azt meg írtam a legelején, hogy eddig is cenzúráztak országok kedvéért. Tehát morálisan már így is elbuktak, a stúdiók és a támogatóik is. Felesleges tettetni a progresszivitást.
Pont arról beszéltem, hogy hogyan lehetne tovább növelni a bevételt úgy, hogy nem gerjesztenek több társadalmi feszültséget...
Erről szól a kérdés és nem értem honnan jött a többi dolog nálatok.
Én leéltem eddig 67 évet. Hatalmasat változott a világ. Ma olyan dolgok vesznek körbe, amelyek a 60-as években elképzelni sem lehetett.
A szórakoztatás is egészen más. De soha nem tapasztaltam, tapasztalok társadalmi feszültséget az általad vázolt dolgok miatt.
A struccpolitika és az ócsárolás tényleg előre fog vinni. Ja, nem.
"There is no war in Ba Sing Se."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!