Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik évadot nem szerettétek...

Melyik évadot nem szerettétek a Bűbájos Boszorkákban?

Figyelt kérdés

A kérdés azokhoz szól akik nézik természetesen.

Nekem a 8.évad nem volt szimpi. Egyszerűen érezni és látni lehetett, hogy a színésznők unták magukat, nem volt egy izgalmas epizód sem, egyedül talán Billie volt az akit kedveltem és fényt hozott az évadba, hiába utálták sokan, én kedveltem őt. Volt pár aranyos jelenet Billie és Phoebe között. Egyedül ő törődött vele. Meg sokszor volt olyan, hogy a bűbájosok nem törődtek már azzal, hogy másokat mentsenek meg, nem érdekelte őket a boszorkányság már. Az első 3 évadot kedveltem talán a legjobban, mikor Prue is volt. Paigel nincs bajom, de nélküle nem volt az igazi utána.

ma 14:38
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én annyira elvakult rajongó vagyok, hogy nincs nekem olyan, hogy utálom vagy nem tetszik. Azt kell mondjam, hogy legkevésbé szerettem én is a 8. évadot. :D
ma 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!