Nézem a Joker 2 filmet, és nem értem miért kellett össze Lady Gagázni, minek kellett bemocskolni?
Elég gyenge lett ez a 2.
Spoiler:
Tudod, ez a minek, hogy kiderüljön hogy Joker nem Joker, és megöljék, otthagyja Harley ..
Pff..
Felesleges, kb 100 millió dolláros pénzkidobás.
Egyet is értettem volna a véleményeddel, de aztán eltoltad egy olyan szexista, nőgyűlölő irányba, aminek láttán csak forgatni tudom a szemeimet.
Itt nem Harley-val (vagy akár Lady Gagával) volt a gond, hanem a rendező erőltette rá a saját elképzelését Joker karakterére olyan formában, ami a karakter képregényes eredetét és jelentőségét teljesen figyelmen kívül hagyja. Ez az első filmben nem volt érezhető, mert az egy eredet volt, de itt már a korábbi filmjének állításával is szembe megy. Ezek mellett egyszerűen unalmas és felesleges alkotás volt. Mintha a "Batman: White Knight"-nak lett volna egy ritka pocsék adaptációja (már csak azért sem, mert Phillips biztosan nem olvasta ezt a történetet).
4.: Tényeket leírni mióta nőgyűlölet? Kérdezz meg ezer nőt, hogy milyen elvárásaik vannak a férfiak felé, és mind elkezdi sorolni, míg férfiak részéről jó sokan fogják azt mondani, hogy csak legyen egy átlagos nő és annyi. Harley is képtelen volt Jokert önmagáért szeretni, amint összetört az illúzió, elillant a nagy szerelem is. Akkor minek forgattad a szemeidet? Neked milyen elvárásaid vannak, írd le kérlek, és ne hazudj (feltételezem, nő vagy)!
Nehogy már ne lehessen semmilyen kritikát sem megfogalmazni a nőkkel kapcsolatban (amit egyébként nem is annak szántam), miközben a férfiakat állandóan mocskolják, legutoljára például azt olvastam, hogy a hagyományos férfias viselkedés mennyivel több CO2 kibocsátással jár, ez nem szexista, férfigyűlölő? Hány cikket lehet olvasni az egyre terjedő, kártékony ribizli viselkedésről?
3.: Ennél már csak az lett volna hétköznapibb, ha Harley vérig sértődik, porig alázza, és feladja a rendőröknek. Amikor Joker elmondta neki, hogy az anyját is megölte, akkor végig azt vártam, hogy majd Harley bemószerolja, és szépen beáll a tanúk közé.
Az a késelés pedig megváltás volt számára. Az adrenalintól nem érzett semmit, az elvérzés is fájdalommentes, a villamosszék esetenként pedig egyszerűen élve megsüti az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!