Nézem a Joker 2 filmet, és nem értem miért kellett össze Lady Gagázni, minek kellett bemocskolni?
"mutatnál egy filmet, amiben férfi csinál hasonlót, és szidnád az ilyen selyemfiúkat, akkor annyit mondanék, hogy igazad van, gusztustalan viselkedés."
Nem értek egyet.
Undorító dolog az általánosítás. És az is, hogy elitél valaki egy fiút amiatt amivel NEM árt senkinek.
Az egy toxikus férfi társadalmi norma, hogy egy fiú érzelemmentes bunkó legyen. és a külsejével semmit sem szabad foglalkozzon.
Az ilyen társadalmi "normák" az elítélendőek.
Engem még érdekelt is a Joker 2 film, de miután megtudtam hogy egy lgbtq meleg film minden reményem elvesztettem benne.
Ugyanis, volt benne egy meleg csók jelenet.
Csalódtam ebben a filmben.
Lady Gaga volt az! szájon csókolt egy másik nőt.
Így igaz. de a sok férfigyűlölű nőkről senki nem beszél. közben meg ők is majd 25 évesen szülni fognak.
Egyébként a ferdehajlamú homoszexuális nőket mindenhol mutogatják reklámozzák! Sajnos!
Beteg világban élünk.
Egészen a 90-es évektől napjainkban is bele rakják a homokos nőket klippekbe, filmekbe, stb stb. Köztük az egyik kedvencem is, a Metallica. aztán ott vannak a milliárdos megtekintésű zene klippek, azokba is gyakran vannak homokos nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!