Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nézem a Joker 2 filmet, és...

Nézem a Joker 2 filmet, és nem értem miért kellett össze Lady Gagázni, minek kellett bemocskolni?

Figyelt kérdés
Az az első pillanattól kezdve nyilvánvaló volt, hogy csak kihasználja, na de az felfoghatatlan számomra, hogy van egy Joker film, megvan a saját atmoszférája, stílusa, és oké, legyen benne Harley Quinn, nincs vele semmi bajom, de miért kellett a filmnek Lady Gagához idomulnia? Végig az volt az érzésem, hogy betolakodik valaki, egy jelentéktelen személy, és elkezd körülötte forogni a világ. Mint amikor egy nő begázol egy sikeres, gazdag férfi életébe, beteszi magát mindabba, amit a férfi felépített, és elkezdik a méregdrága luxus villa falát átfesteni, utána a bútort kicserélni, végül a kertet is, és az egész a nő ízlésére lett formálva. Kb. mint valami parazita, ami lusta saját életet felépíteni, ehelyett máséba költözik bele, és azt kezdi el használni. Nem is tudom, hogy állatok közül melyik élőlény csinálja ezt, ha egyáltalán van ilyen.
okt. 31. 22:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"mutatnál egy filmet, amiben férfi csinál hasonlót, és szidnád az ilyen selyemfiúkat, akkor annyit mondanék, hogy igazad van, gusztustalan viselkedés."

Nem értek egyet.

Undorító dolog az általánosítás. És az is, hogy elitél valaki egy fiút amiatt amivel NEM árt senkinek.

Az egy toxikus férfi társadalmi norma, hogy egy fiú érzelemmentes bunkó legyen. és a külsejével semmit sem szabad foglalkozzon.

Az ilyen társadalmi "normák" az elítélendőek.

nov. 5. 09:48
 12/18 anonim ***** válasza:

Engem még érdekelt is a Joker 2 film, de miután megtudtam hogy egy lgbtq meleg film minden reményem elvesztettem benne.

Ugyanis, volt benne egy meleg csók jelenet.

Csalódtam ebben a filmben.

Lady Gaga volt az! szájon csókolt egy másik nőt.

nov. 5. 09:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Csak végül kivágták ezt a jelenetet.
nov. 5. 09:50
 14/18 anonim ***** válasza:
Lady Gaga biszexuális. Szerinted miről szól a Born this way?
nov. 5. 17:40
 15/18 anonim ***** válasza:
14: ez undorító
nov. 5. 21:17
 16/18 A kérdező kommentje:
15.: Nem is ez az alap probléma, hanem ha a normálisak képébe nyomják. Miért kéne ünneplendő hősnek tartani bárkit is a ferde hajlamaik miatt, amikor alapból ők nem tudnak elviselni minket, csak mert heterok vagyunk? Lásd a pride, ami nem szól másról, csak hergelni mindenkit és gusztustalankodni. Elfogadásról papolnak, miközben nekik van bajuk az összes heteroval, azért nehéz azzal kompromisszumoz kötni, akinek az alapvető létezéseddel van gondja.
nov. 5. 22:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Így igaz. de a sok férfigyűlölű nőkről senki nem beszél. közben meg ők is majd 25 évesen szülni fognak.

Egyébként a ferdehajlamú homoszexuális nőket mindenhol mutogatják reklámozzák! Sajnos!

Beteg világban élünk.

Egészen a 90-es évektől napjainkban is bele rakják a homokos nőket klippekbe, filmekbe, stb stb. Köztük az egyik kedvencem is, a Metallica. aztán ott vannak a milliárdos megtekintésű zene klippek, azokba is gyakran vannak homokos nők.

nov. 6. 06:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk Lady Gaga nem is a túl nőies bájos törékeny csaj, picit férfias. szóval simán elhiszem róla hogy homokos.
nov. 6. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!