Ha Márki-Zay Pétert ilyen jól sikerült bemocskolni 1 hét alatt, hogy hirtelen mindenki megutálta, akkor Orbánt miért nem sikerült a 12 év alatt?
Egyszerűen szánalmas, hogy ennyire alacsony néhány ember intelligenciája! Sokan annyira megvezethetőek, hogy minden hülyeséget elhisznek, amit az interneten olvasnak!
Nagyon szomorú, hogy egy kis Fidesz és DK propaganda sok embernél azt érte el, hogy feladták a reményt az egyetlen emberben, aki képes lett volna leváltani az Orbán-rendszert... De hajrá akkor válasszátok meg a Klárikát, hogy legyen még 4 év diktatórikus Fidesz uralom! Sőt, ilyen mentalitással szerintem addig nem lesz kormányváltás, amíg Orbán él...
Mert Orbán hithű keresztény, remek ember, politikus, demokrata és családapa. A libernyákok próbálnak rajta fogást találni, de nem megy.
Egy szóval: ÁLLAMFÉRFI
"Ha Márki-Zay Pétert ilyen jól sikerült bemocskolni 1 hét alatt, hogy hirtelen mindenki megutálta"
hol utálta meg mindenki? eddig se igazán szerettük, csak hát vele van esély leváltani a NER-t
Először is MZP-t nem utálta meg mindenki.
Másodszor Orbánt többen utálták már 12 éve is és most is.
Harmadszor ennek pont semmi jelentősége.
Na ezért mondtam mindig, hogy aki Gyurcsányok közé keveredik, azt könnyen megeszik a DKsok!!
Hány választás, hány új " messiás" kell nektek még kedves ellenzéki szavazók,hogy erre rájöjjetek.
A mostani ellenzék semmivel, hangsúlyozom, semmivel sem jobb, mint a 4, vagy 8 évvel ezelőtti! Addig pedig, amíg ott nem lesz megtisztulás, nem tudtok nyerni!!
7es és az álkeresztény Fityeszben mikor lesz megtisztulás?
Tudom, hogy nem illik politikai orientáció alapján ítélkezni, de amikor az ember valakiről megtudja, hogy Fideszeses, akkor máris negatív előítélettel indul. Sajnálom, hogy ide jutott az ország, de a Fidesz "értékei" annyira vállalhatatlanok, hogy azzal 20as IQ felett nem lehet azonosulni, emiatt az előítélet. Illetve ha valaki azért Fideszes, mert haszna van belőle, akkor az ismét nem túl pozitív felhangú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!