Kálmán Olga is DK-s lett és egyből be is tették a fő polgármesteri hivatalba, tényleg bejön az, hogy Gyurcsány embereivel töltik fel 1 hét után a hivatalt?
Bocsánat, én azt hittem, hogy Karácsony Gergelyre szavaztam akinek a DK-hoz semmi köze nem volt.
A DK jelöltje Kálmán Olga volt akit kiszórtak az előválasztáson.
Lehet első vergődni, de KariGerid is full hülyének nézi az embereket, akár csak Orbán.
És most kezdd el, hogy de Orbán.
Amig ilyen hülye emberekkel van tele az ország, hogy nem látja az, hogy hülyének nézik, addig bukó.
DE hát a Kálmán Olga dk-s is volt, nem?
Ettől függetlenül, nem sok keresnivalója lenne a főpolg. hiv.-ban.
"Bocsánat, én azt hittem, hogy Karácsony Gergelyre szavaztam akinek a DK-hoz semmi köze nem volt."
Bocsánat, akkor te vagy a hülye, mert ott volt a DK logója is Karácsony neve mellett.
"Bocsánat, én azt hittem, hogy Karácsony Gergelyre szavaztam akinek a DK-hoz semmi köze nem volt."
Oké, ő meg is nyerte a választást és ő a főpolgármester. És akkor? Most klónozza magát, és minden egyes pozícióba egy Karácsony-klón üljön, vagy mit szeretnél? :D
Más pártok is kaptak szavazatot, más jelöltek is indultak akiknek ugyan úgy lesz lehetősége beleszólni a város ügyeibe.
A másik meg az, hogy várjunk már egy fél évet legalább, miért kell már a megalakuláskor leszólni mindent? Az is lehet hogy minden jól fog működni. Semmit nem csináltak még, majd a ciklus végén ráértek panaszkodni miattuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!