Már csak Gyurcsány Ferenc és a DK maradt hiteles, mint a FIDESZ ellenzéke?
Ez a megállapítás vagy fideszes propagandára utal vagy a politika ismeretének teljes hiányára.
Most csak annyit említenék, a hivatkozott vezető legalább annyira leleményes a rombolásban, mint a mostani, csak talán kevésbé megszállott. Ezen felül hitelesnek tekinteni annyi, mint a lápos talajra toronyházat emelni.
Gyurcsány Ferenc, Magyarország utolsó reménysége. XD
Nem lennék a magyarok helyében. :))
A DK az egyetlen párt amelyiket a fidesz (orbán) nemtudott még a mai napig sem megvenni.
Jelenleg a DK a legnagyobb ellenzéki párt.
Vannak jó elképzeléseik, jó céljaik, tanultak a múlt hibáiból.
Egyre jobb a támogatottságuk.
Fentiek tudatában kijelenthető hogy a DK kész a kormányzásra, és esélyes egy elkövetkező választáson győzni az ellenzék segítségével.
Én rájuk szavaztam eddig is és ezután is rájuk fogok szavazni, megérdemelnek egy esélyt.
Amit már a fidesz (orbán) csinál az már a leg toleránsabb embernél is kiveri a biztosítékot.
Egy DK-s, #6-nak:
Csak a fidesz győzhet, mert ha veszítene, akkor is győzne.
Mi nem világos ezen?
Ha veszítenének akkor Gyurcsány darabokra tépné őket, és ezt nem kockáztathatják meg. Gyurcsány támogatói túlnyomórészt Orbán "vérére szomjaznak"!
Az EU segítségével az egész bagázs a sitten rohadna meg, O1G-vel és a bajszos xarral az élen!
#7 vagyok:
Ismered a mondást?
Átlépte a Rubicont.
#7, #9-nek:
Látom, működött a propaganda.
Nos elmondom neked, hogy ez az egész Jobbikos történet semmi más célt nem szolgált, mint egy hitelesnek feltüntetett szélsőjobbos fidesz-tagozat segítségével megosztani az ellenzéket.
Az állítólagos támogatási mértékük is trükközött, és meghamisított eredményeken alapult.
Az EU-s választásokba O1G nem mert belepiszkálni mert abban az EU is teljes érintettségben volt, és ekkor derült ki a valós helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!