Kálmán Olga is DK-s lett és egyből be is tették a fő polgármesteri hivatalba, tényleg bejön az, hogy Gyurcsány embereivel töltik fel 1 hét után a hivatalt?
De ha a fideszre szavaztál akkor miért csalódtál? :(
2:
Akkor nem figyeltél eléggé. Amikor pedig az előválasztást KG nyerte, utána a DK teljes mellszélességgel beállt mögé.
Amúgy meg Bp-en belül a DK nyerte a legtöbbet, a Momentum mellett.
De amúgy mégis kit kellett volna tanácsadónak felkérni szerinted, Bayer Zsoltot vagy Gajdics Ottót?
"Bocsánat, én azt hittem, hogy Karácsony Gergelyre szavaztam akinek a DK-hoz semmi köze nem volt."
Rosszul hitted tesó, erről szólt az összefosás. Mindig az erősebb kutya párosodik és a szivárványkoalícióból ez most a DK. Tehát lényegében a legerősebb kutyára szavaztál, a DK-ra.
Ne mondd már, hogy erről neked senki sem szólt előre...!
DK-s vagyok:
Látom, még nem ismered eléggé Gyurcsányt és a DK-t!
Ha a magunk jelöltje helyett rábólintunk egy másikra vagy akár egy harmadikra is, akkor biztos lehetsz benne hogy azok a mi embereink. :D
"Orbánnak is vannak tanácsadói"
Pl Tarlós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!