Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A legújabb, Disney féle Star...

A legújabb, Disney féle Star Wars trilógiát azért szidják, mert egy nő benne a főhős?

Figyelt kérdés
Én megnéztem, nekem nagyon tetszett. Nincs benne semmi olyan eltúlzott dolog, ami a korábbi trilógiákban ne lenne. Pl azt mondják, hogy Rey túlságosan OP.. De ez Luke-ra is ugyan úgy igaz volt.

okt. 31. 05:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Nekem azért nem tetszett, mert túl gagyi lett az előzőekhez képest. Túlságosan csilivili lett és szinte semmi története nem volt.
okt. 31. 06:08
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

A legmagyobb hibája, hogy nagyon érezni rajta, hogy nem volt egy előre lefektetett sztori vagy koncepció, a rendezők gyakorlarilag szabad kezet kaptak. Ami akár működhet is, egy rendezővel, de itt nagyon látszott hogy Abrams és Johnson teljesen más irányba próbálták vinni a sztorit.

Rey-jel pedig az a baj, hogy ő csak úgy lesz erős, mert a történet szempontjából épp annak kell lennie. De ez sincs kidolgozva, hogy miért, vagy hogyan. Na meg vannak még borzasztóan kínos jelenetek, mint pl amikor Rose "megmenti" Finnt. Na nem mintha a többi részben ne lennének ilyenek, főleg az előzménytrilógiában, de akkor is.

Ettől függetlenül alapvetően számomra is pozitív élmény volt az új trilógia, három igazán szórakoztató Star Wars filmet kaptam, de a hibáit ettől még látom.

okt. 31. 07:10
 3/13 Kedves Vezető ***** válasza:
37%

Mert erőltetett PC.

Rasztás Jedi, Kínai, stb szokásos.

okt. 31. 08:33
 4/13 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem inkább azért, mert logikátlan, összecsapott a történet, tele van SJW-vel, erőltetett szekunder szégyent okozó poénokkal, túltolt cukiskodással, és így tovább.

Nettő hülyeség hogy amiatt utálják az új trilógiát mert nő a főhős. Leia hercegnő, Padmé, Jyn vagy Ahsoka is nők, aztán őket mégis szereti a nagy többség.

okt. 31. 14:49
 5/13 A kérdező kommentje:

"Túlságosan csilivili lett"

Csilivilinek pont nem mondanám, nekem kifejezetten tetszett a látványvilága, az eredeti trilógiát idézi. Az előzménytrilógia az tényleg túlságosan csilivili.

nov. 1. 01:51
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

tele volt történetileg hülyeségekkel, olyan dolgokat hoztak, be amivel az előző filmek star wars logikájára köptek, Luke karakterét elrontották, sőt olyan helyzetbe rakták, úgy írták ki a karaktert ami szánalmas volt

a új karakterek próbálták lemásolni a régi filmek alap karaktereinek a személyiségeit, ahelyett hogy újat hoztak volna létre, bár a másolással se lett volna annyira nagy baj, de egyik karakter sem váltott ki rokonszenvet

a főhős Rey, az hogy nő, semmit nem számít, lehetett volna egy normális női karaktert megírni, de ehelyett berakták ezt az "erős női" karaktert rosszul megírva, egyáltalán nem volt szimpatikus karakter, nem tudtam neki szurkolni, még nem is izgultam mi lesz vele

3 filmből állt, még is a történet szálon látszott, hogy különböző rendező készítette, ezzel nem volt folytatólagos a történet, pl a második filmben behozták azt hogy ki lehet a nagy fő gonosz, erre a 3. filmben az új rendező nem tudod mit kitalálni és vissza hozott egy régit aki már rég halott, ezzel is elrontva az előbb említett 2. film eseményét

ide is jó lett volna legalább egy közös ember aki átlátja 3 film történetet, összefogja azokat, mint anno a Marvel elejénél, vagy szimplán a Gyűrűk ura filmeknél VAGY mint a régi SW filmeknél...

tudod miért lett különböző rendező? mert a disney pénz éhes volt és kifutott az időből, a marketing dolgokat mint pl tárgyakat, játékokat előre megrendelte egy megadott időpontra, de J. J. Abrams rendezőnek kellett volna több idő a film készítésére, csak hogy az előbb említett marketing időpont miatt a disney nem tehette ezt, kénytelen volt rendezőt váltani

ha megnézed a régi filmeket ott több év kihagyás volt közöttük, volt idő rendes történet megírása, itt nem volt semmi, össze csapott lett az egész

nov. 1. 17:23
 7/13 anonim ***** válasza:

Ez csak a Disney ostoba kifogása volt, aminek semmi alapja nincs. Ha olyan jók a filmek, és csak a gonosz férfiak utálják a női főszereplő miatt, akkor miért nincs a filmeknek hatalmas női rajongótábora? Ha a Star Wars rajongók elutasítják a női főhősöket, akkor miért lett sikeres a Zsivány Egyes, ahol szintén nő a főszereplő, és miért lett bukás a Han Solo film?

Az új trilógia egyszerűen rossz. Eleve az első rész gyakorlatilag csak Az új remény újraforgatása. A Halálcsillag felrobbantása már másodszorra sem volt túl izgalmas, harmadszorra meg már teljesen érdektelen. A második rész teljes összevisszaság, tele van logikátlan történésekkel. A rajongók által szeretett régi karaktereket teljesen tönkretették, az új karakterek meg egyszerűen jellegtelenek és unalmasak. A harmadik rész meg talán még az előző kettőnél is ostobább. Egyedül a filmek látványvilága volt szép, de az azért kevés. Persze ettől még sok embernek tetszhet, például aki nem látta annyiszor az előző részeket, annak biztos izgalmas egy újabb Halálcsillag felrobbantása, vagy aki nem ismeri annyira a régi szereplőket, az nyilván nem fogja észrevenni, mennyire kifordultak itt önmagukból. De attól még, hogy sokan szeretik az új filmeket, attól még nem lesz nőgyűlölő mindenki, aki utálja. Én például nőként igazán tudok értékelni egy jól megírt női főszereplőt, de Rey nem az, és nem fogok automatikusan szeretni egy filmet, csak azért mert nő a főszereplő. Azért ennél több kell ahhoz, hogy egy film jó legyen.

Nem is értem miért fogadják el olyan sokan ezt az érvelést, amikor rengeteg olyan sikeres film és sorozat volt már, ahol egy erős nő a főszereplő.

nov. 2. 14:01
 8/13 anonim válasza:
100%
Nekem a legfájóbb, hogy ordít az ötlettelenség és a kreativitás teljes hiánya. A halálcsillagos poénnak másodjára már a jedi visszatérben is elég megúszós szaga volt de ott még működött. De az, hogy kb ezt megint el lőtték a 7.részben illetve hasonlót a 9-be az már gáz. A 8. rész végen meg konkrétan újra alkották a hoth-i csatàt. A Palpatinos húzás is elég visszataszító volt számomra.
nov. 17. 10:59
 9/13 Tislerics Máté ***** válasza:

Valóban az előzmény és az eredeti trilógiában is voltak olyan hibák, mint az új trilógiában, de azok legalább jól voltak megírva és szinte árad belőlük a kreativitás.

Valójában a Disney csak próbálja rákenni a woke gyűlölőkre az új trilógia megosztottságának okát. De ez természetesen csak figyelemelterelés a valódi hibákról, amik a régi SW filmeknél egyáltalán nem voltak jelen.

Az új trilógia egy összecsapott, dilettáns katyvasz, aminek nem a nézők lenyűgözése hanem a profitmaximalizálás volt a fő koncepciója. Gyakorlatilag amint megvette a Disney a Lucasfilmet azonnal rávetették magukat az aranytojást tojó tyúkra, amitől az menten össze is sz@rta magát...

nov. 17. 21:53
 10/13 A kérdező kommentje:
Mi volt benne woke?
tegnap 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!