Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Disney miért cseszte el...

A Disney miért cseszte el ennyire durván az Új Star Wars trilógiát?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nekem hatalmas csalódás volt az új SW trilógia. És miért másolták le az eredeti trilógia filmjeit? Konkrétan az összes film olyan mintha az eredeti trilógia film remakelt változata lenne. Amikor pedig a Disney is tudna alkotni ha akarna egyetlen jó SW filmjük még csak van, lásd Solo!

Az Ébredő Erő rettenetesen unalmas és monoton volt, karakter felvezetésnek is gyenge konkrétan a legrosszabb SW film amit valaha láttam.

A Zsivány 1 szimplán csak unalmas lett de a karakterek ellenszenvesek voltak benne.

Az Utolsó Jedi még szódával elment, voltak benne jó jelenetek legalább a kaszinó bolygó hozzá adott a Sci-Fi látvány világhoz úgy mint az eredeti trilógia helyszínei vagy a felhőváros és abba legalább voltak jó jelenetek is. A kiképzéses rész is tetszet, de erősen látszik rajta, hogy az ötödik rész remakje.

A Skywalker kora jó is lehetett volna ha nem cseszik el az egész filmet. Teljes mértékben ugyanaz az érzés fogott el mintha a Jedi Visszatért néztem volna meg egy új köntösben. Csak a 6. Rész a kedvenc SW filmem az 1 és 3 mellett. Ellenben a 9 teli volt olyan dolgokkal amiktől majd kifolyt az ember agya. Meg már eleve az, hogy létezik egy Jedi Visszatér nem kellenek klón filmek.

És 18-ban ott volt a Solo a Skywalker Kora előtt ami pörgős volt jó látvány világgal, akciókkal, karakterekkel. És annak ellenére, hogy egyik SW film sem rendelkezik olyan erős történettel, mivel az SW filmek nem a történetre koncentrálnak. A Solo ahhoz képest történetben sem lett rossz. Persze nem olyan a jó közel sem a története mint pl a Sithek Bosszújának. De nem is várhattuk el hiszen ez csak egy elemző film lett.

jún. 12. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, azért, mert tudták, akármit csinálnak, bejön egy csomó pénz. És ebben igazuk volt.

Meg hát pénz volt, ötlet nem:).

jún. 12. 19:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Moneeeeey
jún. 13. 01:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A készítők nem értették meg miért jó a star wars, miért szeretjük.
jún. 13. 01:47
 4/5 anonim ***** válasza:
67%
a fanokse értik mai napig, hogy miért szeretik a star warst, legtöbb embernek elég az, hogy a címében ott van, hogy star wars, ha a barbie filmnek a címébe is beleraknánk, akkor meg se fordulna a fejükben hogy az nem sw film :/
jún. 13. 09:23
 5/5 anonim ***** válasza:
66%

Van igazság amit a 4-es mond, sok fan akkor is megnézi ha egy kalap szar a star wars film vagy sorozat, az új trilógia szerintem is egy hulladék.

Star wars sorozatokat is ezért gyártják futószalagon, pedig van köztük több is ami szerintem nagyon gyenge, sokan ész nélkül nézik, még akkor is ha szar, pedig elég lenne bele kukkantani az első pár részbe, és ha látod, hogy nem jó, akkor kinyomod, nem nézed tovább.

De ehelyett a fanok csak nézik megállás nélkül, Disney meg csak annyit von le ebből, hogy sokan nézik, ezért megéri gyártani, nem számít a minőség.

jún. 13. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!