Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a legrosszabb folytatás...

Melyik a legrosszabb folytatása egy filmnek?

Figyelt kérdés

#folytatás #Legtosszabb
okt. 27. 08:09
 1/9 anonim ***** válasza:
21%
Vissza az időben II. - talán a legrosszabb emlékem az első film után
okt. 27. 08:34
 2/9 A kérdező kommentje:
#2 nekem tetszett a 2. része
okt. 27. 08:48
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

Amik hirtelen eszembe jutottak:

8mm

Én az első részét kifejezetten szeretem, beteg egy története van, de az atmoszférája és a hozzá adott feszültsége nekem nagyon átjött. Igazi thriller, amit első alkalommal én végigparáztam, de le is kötött egyben. Viszont a 2. részét nem bírtam végignézni (aminek semmi köze nincs az első részhez a címen kívül, hogy 8mm 2). És nem azért nem tudtam végignézni, mert esetleg durva lenne. Hanem mert annyira gagyi.

Mátrix

Az első részét a mai napig iszonyatosan szeretem. A 2 és a 3 már semleges, olyan is-is, de többet vártam. Viszont a 4. részét nem is értem, miért kellett megcsinálni. Komolyan, egy fölösleges nekifutásnak tartom, hogy lehet viccet csinálni az első részből (ameddig bírtam nézni).

Venom

A képregényben nagyon jó sztori van róla és körülötte, pedig a legtöbb Marvel filmet nem szeretem. Az első Venom film, hát... oké, nem egy világmegváltó alkotás, de (még ha csak kis részben is) adott át abból a dark-os hangulatból, amit nagyon vártam akkor a filmtől.

Viszont akkora sztorit lehetett volna csinálni a 2. részéből (a képregény alapján), hogy véleményem szerint az év filmje is lehetett volna, pláne Woody Harrelson iszonyatosan belepasszolt Vérontó szerepében. De Woody Harrelson-on kívül minden más egy nagy masszív csalódás volt, amit soha újra nem szeretnék látni. Nagyon sajnáltam, hogy csak annyit tudtak kihozni a Venom 2-ből, amennyit sikerült.

A 3. részről még nem tudok nyilatkozni... lehet, jobb lesz, mint a 2. része, de túl nagy reményeket már nem tudok hozzáfűzni.

okt. 27. 10:04
 4/9 Kedves Vezető ***** válasza:
80%

Légy 2

Terminator 3

Prometheus-

Holló 2-

Terminator 3-

Alkonyattól pirkadatig 2

Elemi ösztön 2

Star Wars Ébredő erő-

Matrix "4"

Penge 2-

Amerikai pszicho 2

Most így hirtelen..🤔

okt. 27. 10:50
 5/9 anonim ***** válasza:
81%

Hegylakó 2

(és a 4-től kezdve az összes többi)

Robotzsaru 3

Terminator: Genesys-től kezdve az összes

(nem mintha a 4 és megváltás nem lett volna suta, de azok elmennek, én személy szerint a 2-nek sem vagyok nagy rajongója)

Alien 4 és minden feltámasztási kísérlet

Star Wars folytatás trilógia

(Az előzmény trilógia sem mestermű, de a Disney meggyalázta franchiset)

Halálos Iramban 4-től kezdve az összes

Holló 2

Nagyon sok pocsék folytatás van.

okt. 27. 10:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
#5 Az Alien 4-et védelmembe kell venni, mert egyáltalán nem rossz film csak más, de az eredeti tetralógia valamennyi epizódjára igaz. Az első négy Alien filmnek pont ez az előnye, a 3. és 4. film kevésbé meghatározó, mint az első kettő, de a maguk módján érdekesek és szórakoztatóak.
okt. 27. 13:44
 7/9 anonim ***** válasza:
66%

Titanic 2

Amúgy

Az Alien 4 a legjobbak között van szerintem is, nézzük már meg azt a csempészcsapatos bandát, cast-ot, felnőtt emberekkel, meg a Zgenust...

okt. 27. 13:51
 8/9 A kérdező kommentje:
#7 a Titanic 2 nem egy Asylum film volt? Mert ha igen mit vártál?
okt. 27. 17:23
 9/9 anonim ***** válasza:
A Bűbáj / Enchanted 2. része nagyon nem tetszett nekem.
tegnapelőtt 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!