Amik hirtelen eszembe jutottak:
8mm
Én az első részét kifejezetten szeretem, beteg egy története van, de az atmoszférája és a hozzá adott feszültsége nekem nagyon átjött. Igazi thriller, amit első alkalommal én végigparáztam, de le is kötött egyben. Viszont a 2. részét nem bírtam végignézni (aminek semmi köze nincs az első részhez a címen kívül, hogy 8mm 2). És nem azért nem tudtam végignézni, mert esetleg durva lenne. Hanem mert annyira gagyi.
Mátrix
Az első részét a mai napig iszonyatosan szeretem. A 2 és a 3 már semleges, olyan is-is, de többet vártam. Viszont a 4. részét nem is értem, miért kellett megcsinálni. Komolyan, egy fölösleges nekifutásnak tartom, hogy lehet viccet csinálni az első részből (ameddig bírtam nézni).
Venom
A képregényben nagyon jó sztori van róla és körülötte, pedig a legtöbb Marvel filmet nem szeretem. Az első Venom film, hát... oké, nem egy világmegváltó alkotás, de (még ha csak kis részben is) adott át abból a dark-os hangulatból, amit nagyon vártam akkor a filmtől.
Viszont akkora sztorit lehetett volna csinálni a 2. részéből (a képregény alapján), hogy véleményem szerint az év filmje is lehetett volna, pláne Woody Harrelson iszonyatosan belepasszolt Vérontó szerepében. De Woody Harrelson-on kívül minden más egy nagy masszív csalódás volt, amit soha újra nem szeretnék látni. Nagyon sajnáltam, hogy csak annyit tudtak kihozni a Venom 2-ből, amennyit sikerült.
A 3. részről még nem tudok nyilatkozni... lehet, jobb lesz, mint a 2. része, de túl nagy reményeket már nem tudok hozzáfűzni.
Légy 2
Terminator 3
Prometheus-
Holló 2-
Terminator 3-
Alkonyattól pirkadatig 2
Elemi ösztön 2
Star Wars Ébredő erő-
Matrix "4"
Penge 2-
Amerikai pszicho 2
Most így hirtelen..🤔
Hegylakó 2
(és a 4-től kezdve az összes többi)
Robotzsaru 3
Terminator: Genesys-től kezdve az összes
(nem mintha a 4 és megváltás nem lett volna suta, de azok elmennek, én személy szerint a 2-nek sem vagyok nagy rajongója)
Alien 4 és minden feltámasztási kísérlet
Star Wars folytatás trilógia
(Az előzmény trilógia sem mestermű, de a Disney meggyalázta franchiset)
Halálos Iramban 4-től kezdve az összes
Holló 2
Nagyon sok pocsék folytatás van.
Titanic 2
Amúgy
Az Alien 4 a legjobbak között van szerintem is, nézzük már meg azt a csempészcsapatos bandát, cast-ot, felnőtt emberekkel, meg a Zgenust...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!