Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a legrosszabb godzilla...

Melyik a legrosszabb godzilla film szerinted?

Figyelt kérdés

okt. 26. 05:53
 1/5 Hintalow ***** válasza:
48%
Hát a 98-as, ez elèg egyèrtelmű (sikeresen ráaggaták a nevet a Jurassic park t-rexènek felnagyìtott modelljère)
okt. 26. 10:01
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 szerintem is
okt. 26. 12:12
 3/5 anonim ***** válasza:
57%

szerintem meg pont a 98as a legjobb, és nem a Godzilla miatt, hanem pont hogy itt kezdtek valami értelmeset az emberekkel, amitől nem volt unalmas az egész emberi szál

volt rendes sztori az emberekre nézve, és még értelmes is volt, romantikát is beleraktak ami nem volt hülyeség, Godzilla utáni nyomozás, rájöttek hogy tojásokat rakott le és azokat próbálták meg elpusztítani stb, az egésznek volt értelme

nyilván sokan a nagy szörnyekért nézik ezeket a filmeket, hogy kapják szét egymást, de engem kib*szottul idegesít, hogy minden egyes modern szörnyes filmbe kell berakni értelmetlen emberi történet szálakat, egyik modern filmekben sem volt értelmes sztori vonal nekik

mert az hogy a godzilla vs kongban rá öntöttek egy pohár vizet a működtető berendezésre a mecha godzillában hihetetlen nagy b*romság, aztán kb ezen kívül más értelme nem is volt az embereknek

a többi filmekben ugyan így, kb végig lehetne tekerni azokat a szálakat amikben nem a szörnyek jelenetei vannak, szóval ja, a 98-as Godzilla filmekben szerintem pont hogy jól eltalálták a film tempóját

okt. 27. 07:52
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 annak is értelme van ott, hogy godzilla vemhesen született?
okt. 27. 08:06
 5/5 anonim ***** válasza:
57%
van értelme, elmondja a film, hogy vannak gyíkok amik képesek hím egyed nélküli párzásra, és ez amúgy tényleg így is van, nem csak a film kedvéért létezik ez a magyarázat, nem hiába mutatja a film elején a komodói gyíkot
okt. 27. 08:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!