Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Térség (The Expanse) filmsor...

A Térség (The Expanse) filmsorozat 6 évada, mennyit foglal magában a 9+1 részes könyvsorozatból?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, a filmsorozat hat évadbába belésűrítettek az összes könyv, illetve a 9 könyv tartalmát vagy 6 kötetet dolgoz fel és elkaszálták a folytatásokat?

Természetesen, egyértelmű, hogy nem teljesen ugyanaz a film és a könyv. Szerinted, mennyire halad a filmváltozat a könyvek mentén?

Nagyon tetszik a filmsorozat, két évadot néztem meg eddig, majd megvettem a könyvsorozatot is. (hiszen olvasni is nagyon szeretek. Még nem kezdtem el a könyveket.)

szept. 17. 11:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem elfogyott a pénzük és elég hülyén zárták le a sorozatot.

A könyvekben még egy csomó minden történik. A regény nem tökéletes, de én azért igen szerettem. Tipp: Drummer nevét lefordították Dobosra, nekem sokára esett le, hogy azonos karakter.

szept. 17. 13:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az első 6 könyvet dolgozza fel a sorozat 6 évada (nem egy az egyben 1 évad 1 könyv leosztásban). Nekem nagyon tetszett a sorozat is (elolvastam mind a 9 könyvet), még ha sok helyen voltak is változtatások; jó sci-fi sorozatból/filmből manapság nagyon nagy a hiány.

A sorozat lezárásával szerintem semmi gond nem volt, spoiler jön: a könyvekben is a 6. és 7. kötet között van egy több évtizedes időbeli ugrás, itt ért véget a sorozat. Gondolom, szándék sem nagyon lenne újracastolni a szereplőket, és leforgatni még 3 évadot, mert már az is csoda, hogy eddig sikerült megcsinálni, annyira el akarták kaszálni.

szept. 17. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!